3 KANGGO GAMPANG ORIGAMI KANG Kewan, ANAK KHUSUS

Ing iki tutorial aku nggawa sampeyan 3 ide gampang kanggo nggawe tokoh saka origami, sing sampurna kanggo miwiti ngenalake teknik iki menyang bocah-bocah. Sampeyan mung butuh Papel y pulpen dirasakake saka warna.

Bahan

Kanggo nindakake kewan Origami sampeyan bakal mbutuhake khusus ing ngisor iki bahan:

  • Papel
  • Spidol ireng
  • Tandha abang
  • Pensil utawa lilin jambon

Langkah demi langkah

Ing sabanjure video-tutorial sampeyan bisa ndeleng langkah demi langkah kewan saka origami. Sampeyan bakal ngerti manawa dheweke pancen bener gampang Lan karo bocah-bocah, sampeyan ora bakal nemoni masalah yen nuladha langkah-langkah ing video kasebut.

Teknik saka  origami yaiku kegiyatan kanthi macem-macem bathi kanggo bocah. Sinau nggawe tokoh sing beda-beda kanthi lempitan selembar kertas menehi ewonan kemungkinan. Iki kerajinan kertas bisa adaptasi karo umur lan kemampuan saben bocah. Saliyane nggunakake tangan kanthi cara sing luwih tliti, kanthi kertas sing luwih tliti, dheweke uga bisa nggawe bayangane nyoba nggawe bentuk sing luwih asli.

Ing kesempatan iki, kaya sing wis sampeyan ngerteni, kita bisa nggarap kewan, amarga minangka tema sing disenengi bocah cilik lan mula motivasi supaya luwih seneng tugas kasebut.

Minangka data dhisikan, penting supaya makalah kasebut dibentuk alun-alun, sing kabeh sisine ukurane padha. Yen ora, potong sadurunge utawa tandhani papan sing kudu dipotong kanggo nggawe kertas kothak.

Ayo bocah milih warna kertas, mangkono makarya ing nggawe keputusan. Aja nyengkuyung dheweke supaya njupuk warna tartamtu uga aja nglarang nada apa wae. Ora preduli apa sing digawe asu ijo utawa kucing biru, nyatane dheweke ngerti banget yen ora ana kewan kaya ngono, nanging bisa digawe nganggo kertas warna sing dikarepake, lan mulane padha Kerajinan padha nggawe jagad kemungkinan gedhe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.