4 ide kanggo dekorasi omah ing Halloween

Halo kabeh! Ing artikel saiki, bakal dibahas 4 ide kanggo dekorasi omah ing Halloween. Sampeyan bakal nemokake ide saka dekorasi lawang kanggo nampa sing teka kanggo njaluk permen, minangka dekorasi omah lan menehi swasana ing tanggal iki.

Apa sampeyan pengin ngerti apa papat kerajinan kasebut?

Kerajinan Dekorasi Halloween # 1: Penyihir Diganggu dening Omah

Penyihir asli sing dihancurkan iki bakal ngejutake kabeh wong sing teka ing tanggal penting iki.

Sampeyan bisa ndeleng cara nggawe kerajinan iki kanthi langkah-langkah kanggo dekorasi omah kanthi nututi link ing ngisor iki: Penyihir squashing ing doormat - kerajinan halloween sing gampang

Kerajinan Dekorasi Halloween Nomer 2: Karangan Bunga Halloween

Karangan bunga sing gampang digawe lan sawetara bahan.

Sampeyan bisa ndeleng cara nggawe kerajinan iki kanthi langkah-langkah kanggo dekorasi omah kanthi nututi link ing ngisor iki: Garland web laba-laba kanggo Halloween

Kerajinan Dekorasi Halloween Nomer 3: Pemegang Lilin Ibu

Lampu lan bayangan. Kanggo dekorasi ing Halloween, sampeyan ora bisa ketinggalan lilin lan wadhah lilin bertema monster kaya mumi iki.

Sampeyan bisa ndeleng cara nggawe kerajinan iki kanthi langkah-langkah kanggo dekorasi omah kanthi nututi link ing ngisor iki: Sing duwe lilin Halloween kanthi bentuk mumi

Kerajinan Dekorasi Halloween Nomer 4: Penyapu Penyihir

Sederhana ditindakake lan bakal dekorasi ing pojok omah kita. Uga bisa diiringi sawetara detail kayata kucing karton utawa lilin bertema Halloween.

Sampeyan bisa ndeleng cara nggawe kerajinan iki kanthi langkah-langkah kanggo dekorasi omah kanthi nututi link ing ngisor iki: Sapu penyihir kanggo dekorasi ing Halloween

Lan siyap! Saiki kita bisa miwiti gawe kerajinan kanggo dekorasi omah ing Halloween. Aja kantun kerajinan ing sawetara dina sabanjure.

Muga-muga sampeyan semangat lan nindakake kerajinan kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.