5 kewan sing arep digawe karo bocah cilik ing omah

Halo kabeh! Ing artikel saiki, kita bakal ndeleng kepiye gawe 5 macem-macem jinis kewan kewan uga bahan kasebut. Bisa dadi cara sing paling apik kanggo ngenteni wayah sore karo bocah cilik ing omah sawise nggarap PR.

Apa sampeyan pengin ngerti kewan iki?

Kewan Nomer 1: Simpenan Kertu Ladybug Gampang lan Lucu

Ladybug iki saliyane apik banget lan gampang.

Sampeyan bisa ndeleng cara nggawe langkah demi langkah saka kerajinan iki kanthi ndeleng link ing ngisor iki:  Kardus ladybug

Kewan nomer 2: Boneka segawon kanthi karton gulung kertas jamban

Sanajan kerajinan iki rada rumit, mesthine dadi lintang artikel ing artikel kasebut, sampeyan bisa seneng-seneng nggawe lan muter mengko.

Sampeyan bisa ndeleng cara nggawe langkah demi langkah saka kerajinan iki kanthi ndeleng link ing ngisor iki: Boneka segawon utawa kewan liyane sing bakal digawe bocah

Kewan Nomer 3: Origami Fox Face

Origami minangka cara sing apik kanggo ngembangake katrampilan tangan uga sesanti spasial.

Sampeyan bisa ndeleng cara nggawe langkah demi langkah saka kerajinan iki kanthi ndeleng link ing ngisor iki:  Gampang Origami Fox Face

Kewan nomer 4: Gurita kanthi gulung kertas jamban

Kerajinan sing gampang banget lan sing mesthi bakal narik kawigaten kabeh anggota kulawarga.

Sampeyan bisa ndeleng cara nggawe langkah demi langkah saka kerajinan iki kanthi ndeleng link ing ngisor iki: Gurita gampang nganggo gulung kertas jamban

Kewan nomer 5: Kupu sing sederhana lan grapyak

Kerajinan kewan liyane sing apik banget lan sampurna kanggo dekorasi ing kamar.

Sampeyan bisa ndeleng cara nggawe langkah demi langkah saka kerajinan iki kanthi ndeleng link ing ngisor iki:  Kupu-kupu lan kupu-kupu kertas crepe

Lan siyap! Kita wis duwe sawetara opsi lan ide sing beda kanggo nggawe kewan.

Muga-muga sampeyan semangat lan nindakake kerajinan kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.