7 kerajinan digawe nganggo pompon

Halo kabeh! Ing kiriman dina iki sampeyan Kita ngusulake 7 kerajinan tangan nganggo pompom. Iki minangka cara sing nyenengake kanggo nglampahi sawetara wektu sing kudu ana ing omah.

Apa sampeyan pengin ngerti apa kerajinan sing diwenehake?

Nomer kerajinan 1: Kelinci digawe nganggo pompon

Kelinci lucu iki gampang banget digawe lan uga pilihan sing apik banget kanggo bocah lan diwenehake marang wong liya.

Sampeyan bisa ndeleng cara nggawe kerajinan iki kanthi langkah-langkah kanthi ndeleng link ing ngisor iki: Kelinci nganggo pompon wol

Nomer kerajinan 2: Monster digawe nganggo pompon

Monster sing nyenengake sing bakal nyorot ruangane bocah-bocah.

Sampeyan bisa ndeleng cara nggawe kerajinan iki kanthi langkah-langkah kanthi ndeleng link ing ngisor iki: Monster Pompom

Kerajinan nomer 3: Gantungan kunci digawe nganggo pompon

Kerajinan sing sampurna kanggo kabeh wong, kanggo menehi hadiah, kanggo kita utawa kanggo sapa wae sing dikarepake.

Sampeyan bisa ndeleng cara nggawe kerajinan iki kanthi langkah-langkah kanthi ndeleng link ing ngisor iki: Gantungan kunci Pompom

Kerajinan # 4: Kuping Headband nganggo Pom Poms

Kuping sing sampurna kanggo ngiringi kostum, kita mung kudu milih warna pompom.

Sampeyan bisa ndeleng cara nggawe kerajinan iki kanthi langkah-langkah kanthi ndeleng link ing ngisor iki: Headband karo kuping pompom kanggo nggawe karo anak

Kerajinan # 5: Garangan Pompom lan Cahaya

Kerajinan sing sampurna kanggo omah, katon apik lan menehi cahya sekitar sing bakal disenengi kabeh kulawarga.

Sampeyan bisa ndeleng cara nggawe kerajinan iki kanthi langkah-langkah kanthi ndeleng link ing ngisor iki: Karangan bunga pompom

Kerajinan # 6: Napkin Pom Pom

Ide liyane sing apik kanggo dekorasi omah lan gawe kaget para tamu.

Sampeyan bisa ndeleng cara nggawe kerajinan iki kanthi langkah-langkah kanthi ndeleng link ing ngisor iki: Napkin pompom, apik lan gampang

Kerajinan nomer 7: Cah ayu digawe nganggo pompon

Cah ayu iki bakal nyiyapake keychain utawa papan sing pengin dilebokake.

Sampeyan bisa ndeleng cara nggawe kerajinan iki kanthi langkah-langkah kanthi ndeleng link ing ngisor iki: Cah ayu nganggo pompom wol

Lan siyap!

Muga-muga sampeyan semangat lan nindakake kriya pom pom kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.