7 kerajinan kertas krep sing cocog kanggo bocah

Halo kabeh! Dina iki kita nggawa sampeyan macem-macem pilihan kerajinan karo kertas krep. Kabeh mau cocog kanggo kulawarga.

Apa sampeyan pengin ngerti apa kerajinan kasebut?

Kerajinan # 1: Balerina Sederhana

Sampeyan bisa ngerti cara nggawe langkah demi langkah saka kerajinan iki kanthi ngetutake link ing ngisor iki: Balerina nganggo teken kerajinan

Kerajinan nomer 2: wit kebak kembang

Sampeyan bisa ngerti cara nggawe langkah demi langkah saka kerajinan iki kanthi ngetutake link ing ngisor iki: Wit musim semi, gampang lan gampang ditindakake karo bocah-bocah

Kerajinan nomer 3: naga ambegan geni

Sampeyan bisa ngerti cara nggawe langkah demi langkah saka kerajinan iki kanthi ngetutake link ing ngisor iki: Naga nganggo karton gulung kertas jamban

Kerajinan # 4: Karangan Bunga Rambut

Sampeyan bisa ngerti cara nggawe langkah demi langkah saka kerajinan iki kanthi ngetutake link ing ngisor iki: Kertas krep lan mahkota kembang ari

Kerajinan # 5: Iwak nganggo Kertas Crepe lan CD

Kerajinan kanggo dekorasi CD musik

Sampeyan bisa ngerti cara nggawe langkah demi langkah saka kerajinan iki kanthi ngetutake link ing ngisor iki: Cara Nggawe Ikan saka CD Daur Ulang lan Kertas Crepe

Kerajinan nomer 6: Kupu-kupu nganggo kertas karton lan krep

Sampeyan bisa ngerti cara nggawe langkah demi langkah saka kerajinan iki kanthi ngetutake link ing ngisor iki: Kupu-kupu lan kupu-kupu kertas crepe

Kerajinan # 7: Kembang Lilo

Sampeyan bisa ngerti cara nggawe langkah demi langkah saka kerajinan iki kanthi ngetutake link ing ngisor iki: Kembang lilo utawa kembang kluster

Lan siyap! Kaya sing sampeyan ngerteni, ana macem-macem pilihan kerajinan sing bisa digawe karo kertas krep. Sampeyan mung kudu milih sing paling disenengi lan siyap yen duwe wektu sing nyenengake. Sampeyan uga bisa njupuk ide kasebut lan nggawe dhewe, ngganti warna kayata.

Muga-muga sampeyan semangat lan nindakake kerajinan kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.