Folder karton krasan

Folder karton krasan

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe folder karton sing apik banget. Sampeyan bisa nggunakake kanggo nyimpen dokumen utawa karya manual.

Pengembang

Permen nganggo botol plastik

Ing artikel iki, kita mulang supaya nggawe permen sing apik kanggo dilebokake ing meja mlebu utawa ditampa saka omah, mula kita bakal menehi sambutan sing apik.

Juggling maces

Klub juggling kanthi bahan daur ulang

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe klub juggling kanthi bahan daur ulang. Karo wong-wong mau sampeyan bakal dadi gymnast kanthi rega murah.

DIY: Kothak hadiah karton

Artikel DIY babagan cara nggawe kothak hadiah. Gagasan sampurna kanggo Natal, ulang tahun utawa jinis perayaan liyane.

Mobil nganggo botol plastik

Mobil bocah digawe botol plastik

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe mobil mewah kanggo dolanan bocah, digawe nganggo botol plastik. Daur ulang 100%.

Botol plastik lucu

Botol plastik lucu

Ing artikel iki, kita mulang babagan carane njupuk kauntungan saka botol daur ulang, kanggo nggawe kerajinan keren lan bisa ngrasakake bocah-bocah.

Tangkai gajah nganggo komplong bocah

Tangkai gajah digawe saka komplong

Ing artikel iki, kita mulang cara nggawe tunjangan supaya bocah seneng dolanan. Bahan-bahan kasebut digawe saka kaleng, mula kita daur ulang.

Botol kanggo dekorasi omah

Botol daur ulang kanggo dekorasi omah

Ing artikel iki, kita nuduhake teknik dekorasi supaya sampeyan bisa ngolah maneh botol lawas. Dadi, sampeyan bakal ngisi pojok omah sing surem kanthi cahya.

Kupu nganggo kertas toilet

Kupu-kupu lucu digawe nganggo kertas toilet

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe kupu-kupu mode sing nyenengake nganggo gulungan kertas toilet. Kanthi cara iki, sampeyan bakal nginep awan kanthi bocah-bocah.

tutup daur ulang kanthi desain dhewe

Ngoptimalake topi lawas sampeyan

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane mbenake tutup sing lawas, supaya sampeyan terus nggunakake kanthi asring tanpa glamor.

Pena nganggo disket

Pena nganggo disket komputer

Ing artikel iki, sampeyan ngewangi daur ulang obyek komputer sing wis ketinggalan jaman, kayata disket, supaya bisa dadi potlot sing apik.

Kupu nganggo karpet

Kupu nganggo karpet

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe kupu-kupu sing nyenengake nganggo celana klambi. Kanggo njupuk kauntungan wektu karo bocah-bocah.

Maracas nganggo kacamata yogurt

Maraca digawe nganggo kaleng yogurt

Ing artikel iki, kita mulang supaya nggawe maracas sing apik nganggo kacamata yogurt, kanthi cara iki bocah-bocah bakal seneng karo irama musike dhewe.

Wadhah kanggo nyimpen dolanan nganggo botol

Wadhah kanggo nyimpen dolanan

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe kontainer kanggo nyimpen dolanan kanthi botol 5 lan 8 liter sing sederhana.

Dekorasi keranjang anyaman nganggo kembang aluminium

Dekorasi kembang kranjang anyaman

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake cara dekorasi kranjang anyaman kanthi kembang sing digawe kaleng aluminium. Daur ulang 100% lan daya tahan lengkap.