15 kerajinan Halloween kanggo seneng-seneng

Kerajinan Halloween

Halloween bakal teka lan wayahe siyap-siyap ngrayakake kanthi gaya! Kepiye carane njupuk kesempatan kanggo nggawe sawetara Kerajinan Halloween supergirls kanggo dekorasi omah lan seneng-seneng? Ing postingan iki, kita bakal mriksa sawetara kerajinan asli sing digawe preinan iki. Aja nganti lali!

Klip bat lan pilihan liyane kanggo ngrayakake Halloween taun iki

Clamp bat

Kita wiwiti karo iki clamp bat, salah sawijining kerajinan Halloween sing paling gampang sing bisa disiyapake kanthi cepet nganggo sawetara bahan sing wis ana ing omah kayata sandhangan kayu, spidol ireng, karton ireng, gunting, mata kanggo kerajinan tangan lan senapan silikon.

Sampeyan bisa nggunakake klip bat iki, contone, digantung ing gorden omah, nyumerepi sandhangan ing garis jins utawa dekorasi notebook, ing antarane panggunaan liyane. Ing kirim Klip bat lan pilihan liyane kanggo ngrayakake Halloween ing taun iki sampeyan bakal weruh pandhuan kanggo nggawe.

Penyihir squashing ing doormat - kerajinan Halloween sing gampang

Dukun doormat

Salah sawijining penyihir minangka salah sawijining tema sing paling gegandhengan karo pesta Halloween. Mula ora bisa ilang saka dhaptar iki. Aku nggawa salah sawijining kerajinan Halloween paling lucu sing bisa sampeyan siyap ing musim iki lan sampeyan bisa ngejut para tamu yen ngrayakake pesta ing omah. Maksudku lucu iki doormat bentuk penyihir remuk, salah sawijining kerajinan paling gampang sing bisa ditindakake ing omah.

Sampeyan mung butuh sepasang sepatu lan kaos kaki, isian bantal, lan doormat. Kanggo ndeleng cara rampung, aku nyaranake sampeyan maca kiriman Penyihir remuk ing doormat ing ngendi sampeyan bakal nemokake langkah demi langkah.

Sapu penyihir

Sapu penyihir

Dekorasi liyane sing ora bisa ilang ing omah kanggo ngrayakake tanggal penting iki yaiku sapu penyihir. Yen sampeyan pengin menehi sentuhan sing beda kanggo dekorasi omah, aku saranake sampeyan nggawe iki Sapu penyihir sing sampeyan ora butuh akeh bahan. Nyatane, sampeyan mung kudu njupuk sawetara cabang lan sawetara pita kanggo disambungake. Sing gampang!

Nanging, yen sampeyan pengin ndeleng kepiye cara ngrampungake kanthi rinci, aku menehi saran supaya maca kiriman kasebut Sapu penyihir kanggo dekorasi ing Halloween.

Kucing ireng nganggo karton

karton kucing ireng

Kewan favorit para penyihir uga ora bisa ilang saka dhaptar kerajinan Halloween iki. Iki klasik lan bocah-bocah seneng melu dekorasi omah kanthi nggawe sing apik kucing ireng sing bisa diselehake ing kamar. Wis rampung ing jiffy lan gampang banget. Kajaba iku, katon banget ing jejere sapu sing dakwujudake ing kerajinan sadurunge.

Minangka bahan, sampeyan kudu njupuk karton ireng lan warna liyane sing disenengi, mata kerajinan, lem lan gunting. Sampeyan bisa ndeleng cara nggawe ing kiriman Kucing ireng nganggo karton. Sampeyan bakal seneng!

Bungkus coklat kanggo Halloween

Bungkus vampir coklat

Bocah-bocah seneng permen lan coklat. Halloween minangka wektu sing apik kanggo mbayangke imajinasi lan nyiyapake permen kanthi bentuk miturut tema. Contone iki vampir katon mbungkus kanggo nyedhiyakake sawetara coklat. Sampeyan bakal kaget bocah lan wong diwasa!

Iki minangka salah sawijining kerajinan Halloween sing sampeyan ora mbutuhake akeh bahan. Karton ireng lan maroon, mata kerajinan, tongkat lem, bar coklat lan gunting bakal cukup. Sing gampang! Yen sampeyan pengin ndeleng kepiye cara langkah demi langkah, aja nganti kliwat kiriman kasebut Bungkus coklat kanggo Halloween.

Mumi karton ireng kanggo Halloween

Wulu mbok

Karakter khas alam semesta liyane sing khas yaiku mumia. Yen sampeyan wis nyiapake kerajinan Halloween kanggo taun iki, iki ora bakal ilang saka dhaptar sampeyan! Yaiku a karton ireng mumi gampang banget lan bisa ditindakake, sampeyan ora mbutuhake akeh bahan, mung karton ireng cilik, potlot, penghapus, wol putih, mata kerajinan, lem, gunting lan tape.

Yen sampeyan pengin ngerti kanthi rinci babagan instruksi kerajinan iki, aku saranake supaya maca kiriman kasebut Mumi karton ireng kanggo Halloween.

Karangan bunga Halloween kanggo digawe karo bocah-bocah

Kalungan Halloween

Yen sampeyan ngupayakake kerajinan Halloween amarga sampeyan rencana pesta, garland iki bakal mbantu sampeyan dekorasi kamar sing bakal dirayakake. Gampang banget ditindakake lan cocog kanggo bocah-bocah melu lan kolaborasi karo dekorasi pesta.

Bahan sing sampeyan kudu nyiyapake iki karangan bunga lucu Yaiku kertas konstruksi ireng lan oranye, tape, potlot, gunting, penghapus, lan sawetara tali putih. Yen sampeyan pengin ndeleng kepiye, aja ragu-ragu ngeklik postingan kasebut Karangan bunga Halloween kanggo digawe karo bocah-bocah lan ing kana sampeyan bakal nemokake rincian kanthi langkah-langkah.

Paket monster kanggo menehi permen ing Halloween

Paket monster permen Halloween

Cara liya kanggo ngejutake bocah cilik sajrone pesta Halloween yaiku nggawe lan nyebarke paket cilik bentuk monster sing ngemot permen kasebut. Dheweke bakal seneng! Dheweke dhewe bisa melu nyiapake lan ngirim menyang tamu liyane sajrone pesta.

Kanggo nindakake iki paket permen monster Sampeyan mung butuh sawetara suplai: karton saka kertas tisu toilet, mata kerajinan, karton warna, gunting lan bedhil panas. Sinau babagan carane rampung ing kiriman Paket monster kanggo menehi permen ing Halloween.

Mumi Halloween sing gampang digawe karo bocah-bocah

Mumi karton Halloween

Mumi iki minangka salah sawijining kerajinan Halloween sing gampang banget, sanajan bocah bisa nggawe dhewe. Dheweke bakal nglampahi wektu sing nyenengake kanggo nggawe iki mbok kanggo dekorasi kamar sampeyan utawa pojokan omah liyane.

Kanggo nggawe kerajinan iki, sampeyan bisa nggunakake sawetara bahan sing wis ana ing omah saka kerajinan liyane sadurunge, kayata karton kertas toilet, mata sing bisa dipindhah, gulung senar putih, gunting, potlot lan sawetara kaset. Kanggo ndeleng kepiye carane, aja kantun kiriman Mumi Halloween sing gampang digawe karo bocah-bocah.

Sing duwe lilin Halloween kanthi bentuk mumi

mumi jar halloween

Kanggo nghias kamar ing omah lan menehi sentuhan memedi, apa sing sampeyan pikirake babagan nindakake lilin sing apik banget kanthi bentuk mumia?

Iki minangka salah sawijining kerajinan Halloween sing paling apik lan sederhana sing disiapake. Minangka bahan kanggo iki tukang lilin Sampeyan kudu njupuk gelas, perban, lilin, mripat kerajinan, lan senapan lem panas. Sing gampang! Kanggo ndeleng cara nggawe mumia iki, deleng tulisan kasebut Sing duwe lilin Halloween kanthi bentuk mumi.

Kelet lucu kanggo Halloween

Teken kutub Halloween

Iki minangka salah sawijining kerajinan Halloween sing paling gampang disiapake karo bocah-bocah. Kaping pisanan dheweke kudu mangan sawetara popsicle lan kanthi sisa tongkat bisa nyiyapake rasa seneng iki kerajinan monster lucu. Dheweke mesthi bakal bledosan!

Bahan liyane kanggo nggawe kerajinan iki yaiku mata obah, lem, gunting, butarepan, senar putih, spidol warna. Sampeyan bisa ndeleng cara rampung ing kiriman Kelet lucu kanggo Halloween.

Popcorn kanggo Halloween

Halloween Popcorn

Klasik sing ora bisa ilang ing pesta Halloween yaiku tas brondong bertema. Sing siji wujude balung iki. Gampang banget nyiyapake, amarga iki sampeyan butuh sawetara popcorn, kertas transparan, busur kanggo dasi paket lan spidol ireng kanggo nglukis tengkorak sampeyan.

Nanging, yen sampeyan pengin ndeleng kepiye cara langkah demi langkah, aku menehi saran supaya maca kiriman kasebut Popcorn kanggo Halloween. Sampeyan bakal nyiyapake kanthi rame!

Bat karton sing apik

Kertu gulung bat

Yen sampeyan duwe gulung kertas karton ing omah lan sampeyan pengin njupuk kauntungan kanggo nggawe kerajinan, luwih becik bat karton Luwih becik dekorasi kamar ing omah kasebut. Gunakake kertas konstruksi ireng, putih, kuning, gunting, lem, spidol, lan blush bubuk. Asile bakal apik!

Yen sampeyan pengin ndeleng cara nggawe, klik ing kiriman Bat lucu kanggo nggawe Halloween karo bocah-bocah.

Kucing kanggo halloween

Kucing kanggo halloween

El kucing ireng Iki minangka kewan sing sacara tradisional diidentifikasi karo Halloween lan menehi akeh dolanan kanggo dekorasi pesta jinis iki. Yen sampeyan seneng kewan iki, iki minangka kerajinan sing bisa digunakake kanggo sampeyan. Ora angel banget kanggo nindakake, nanging kudu menehi perhatian marang rincian supaya katon sampurna.

Kanggo nggawe, sampeyan butuh sawetara bahan (karton warna, pena ireng, kompas, loro pembersih pipa putih, gunting, potlot, spidol ireng, lan liya-liyane) nanging minangka salah sawijining kerajinan Halloween sing bakal entuk wektu paling pas. Kajaba iku, sampeyan bisa nggantung ing endi wae ing omah supaya katon apik lan uga ing lawang. Yen sampeyan pengin ndeleng bahan liyane lan video ilustrasi babagan carane kucing iki digawe langkah demi langkah, deleng tulisan kasebut Kucing kanggo halloween.

Topi penyihir cilik kanggo Halloween

topi penyihir

Ing Halloween sampeyan ora bisa kejawab topi penyihir! Sampeyan bisa nindakake ing omah kanthi bahan sing wis disimpen saka kesempatan liyane lan bocah-bocah seneng melu proses manufaktur amarga kerajinan iki gampang banget ditindakake.

Kanggo nindakake iki topi penyihir Kanthi pasuryan kodhok, sampeyan mung butuh sawetara bahan: karton ireng, busa kanthi macem-macem warna, potlot, gunting, kompas lan sawetara liyane. Yen sampeyan pengin ngerti bahan liyane lan pandhuan kanggo nggawe topi penyihir lucu iki, aja nganti lali Topi penyihir cilik kanggo Halloween. Iki bakal dadi salah sawijining kerajinan Halloween sing disenengi bocah-bocah!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.