Kerajinan karton 5 sing bisa ditindakake karo bocah-bocah ing Halloween

Halo kabeh! Ing artikel saiki, bakal dibahas limang kerajinan karton sing bisa kita lakoni karo bocah cilik sing ana ing omah lan kanthi tema Halloween.

Apa sampeyan pengin ngerti apa kerajinan kasebut?

Kerajinan Cardstock Halloween Nomer 1: Kucing Karton Ireng

Kucing ireng minangka salah sawijining kewan sing paling misuwur ing Halloween, mula kenapa ora nindakake ing tanggal iki kanggo ngentekake wektu sing nyenengake ing omah.

Yen sampeyan pengin ngerti cara nggawe kucing Halloween iki, sampeyan bisa ndeleng langkah demi langkah ing link ing ngisor iki: Kucing ireng nganggo karton: kerajinan Halloween kanggo bocah-bocah

Kerajinan Kertu Halloween Nomer 2: Bat Halloween sing Imut

Kewan liyane sing diwakili tanggal iki yaiku kelelawar, nanging ora kabeh kudu medeni.

Yen sampeyan pengin ngerti cara nggawe bat Halloween iki, sampeyan bisa ndeleng langkah demi langkah ing link ing ngisor iki: Bat lucu kanggo nggawe Halloween karo bocah-bocah

Kerajinan Cardstock Halloween Nomer 3: Mummy Gampang saka Kertas Kertas Toilet

Ora bisa dekorasi Halloween tanpa mumia.

Yen sampeyan pengin ngerti cara nggawe mumi Halloween iki, sampeyan bisa ndeleng langkah demi langkah ing link ing ngisor iki: Mumi Halloween sing gampang digawe karo bocah-bocah

Kerajinan Cardstock Halloween Nomer 4: Mummy Kardus Ireng

Pilihan liyane sing gampang kanggo nggawe ibu.

Yen sampeyan pengin ngerti cara nggawe mumi Halloween iki, sampeyan bisa ndeleng langkah demi langkah ing link ing ngisor iki: Mumi karton ireng kanggo Halloween

Kerajinan Simpenan Kertu Halloween Nomer 5: Topi Penyihir Cilik

topi penyihir

Penyihir minangka ratu ing Halloween, mula sampeyan ora bisa kejawab kerajinan sing ana gandhengane.

Yen sampeyan pengin ngerti cara nggawe topi penyihir Halloween iki, sampeyan bisa ndeleng langkah demi langkah ing link ing ngisor iki: Topi penyihir cilik kanggo Halloween

Lan siyap!

Muga-muga sampeyan semangat lan nindakake kerajinan kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.