5 kerajinan spring kanggo bocah

Halo kabeh! Ing kiriman iki, kita bakal ndeleng limang kerajinan musim semi sing bisa ditindakake karo bocah-bocah.

Apa sampeyan pengin ngerti apa kerajinan kasebut?

Kerajinan nomer 1: Wit spring, kebak kembang.

Kerajinan iki gampang banget ditindakake lan cocog banget kanggo bocah cilik kanggo nindakake perkara sing gegandhengan karo musim semi kayata mekar wit lan tanduran.

Yen sampeyan pengin ndeleng cara nggawe kerajinan iki, sampeyan duwe langkah demi langkah ing link ing ngisor iki: Wit musim semi, gampang lan gampang ditindakake karo bocah-bocah

Kerajinan # 2: Simpenan Kertu Ladybug Gampang

Kanthi musim semi, ora mung kembang-kembang sing teka, nanging uga kewan-kewane katon, mula ora nggawe ladybug sing penasaran iki?

Yen sampeyan pengin ndeleng cara nggawe kerajinan iki, sampeyan duwe langkah demi langkah ing link ing ngisor iki: Ladybug Simpenan Kertu Gampang

Kerajinan # 3: Kacamata Silikon Panas

Kepiye babagan nggawe kaca tingal warna-warni kanggo ndeleng tekane musim semi?

Yen sampeyan pengin ndeleng cara nggawe kerajinan iki, sampeyan duwe langkah demi langkah ing link ing ngisor iki: Kacamata silikon panas

Kerajinan 4: Jamur kanthi Karton Endhog

Bisa uga ana kerajinan sing ana gandhengane karo karton endhog, mula ora nggawe jamur sing nyenengake iki?

Yen sampeyan pengin ndeleng cara nggawe kerajinan iki, sampeyan duwe langkah demi langkah ing link ing ngisor iki: Jamur nganggo karton endhog

Nomer kerajinan 5: Teropong kanggo sing luwih petualang

Nggawe teropong sing nyenengake bisa nggawe kita sore sing nyenengake banjur bisa muter bareng golek musim semi.

Yen sampeyan pengin ndeleng cara nggawe kerajinan iki, sampeyan duwe langkah demi langkah ing link ing ngisor iki: Teropong nganggo gulung kertas jamban kanggo sing luwih petualang

Lan siyap! Sampeyan wis duwe 5 ide kerajinan sing bisa ditindakake karo bocah cilik lan ngiringi musim taun sing saiki digunakake.

Muga-muga sampeyan semangat lan nindakake kerajinan kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.