Kertu 3D

Kertu 3D

Ing acara tartamtu bocah biasane ngajak kanca-kancane padha mara utawa ulang tahune liwat kertu. Iki biasane dituku ing alat tulis utawa toko cina utawa souvenir, nanging saiki kita menehi ide asli banget.

Gawe sawetara kertu dhewe kreatif banget amarga digawe ing 3D. Kertu keren banget kanggo digunakake ing acara apa wae.

Bahan

  • Pemotong
  • Aturan.
  • Papan nglereni.
  • Kertas Kertas.
  • Bungkus Kadho.
  • Pita transparan.
  • Lim
  • Utas.
  • Jarum
  • Gunting.
  • Pita warna.
  • Kardus putih.

Proses

  1. Lipat karton dadi loro.
  2. Cut kothak ing sisih njero sawetara kardus.
  3. Nindakake sawetara bolongan dening bagean lempitan karton.
  4. Njupuk a strip karton lan lempitna menyang kothak.
  5. Tempel lan bungkus nganggo Bungkus Kado.
  6. Lebokake utas ing bolongan ing karton banjur lebokake tape adesif ing kothak cilik.
  7. Papan a pita warna mbengkongaken ing spiral.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.