Mumi Halloween sing gampang digawe karo bocah-bocah

Mumi sing gampang digawe kanggo bocah iki cocog kanggo dekorasi omah utawa kanggo kamar turu bocah kasebut. Gampang banget ditindakake bocah-bocah bakal seneng nggawe mumi lucu dhewe. Malah bisa dadi kerajinan sing apik kanggo ditindakake ing sekolah karo siswa ing kelas plastik kanggo nggarap kerajinan Halloween.

Dadi kerajinan sing gampang banget, bisa ditindakake karo bocah-bocah sing umur luwih saka 4 taun, ing sangisoré pengawasan diwasa, nanging kanggo bocah sing luwih tuwa sing wis bisa ngethok gunting, mula bisa ditindakake kanthi mandhiri. nuruti pandhuan sing diwenehake wong diwasa.

Bahan sing sampeyan butuhake

  • 1 gulung tali putih
  • 2 mripat obah
  • 2 karton kertas jamban
  • 1 gunting
  • Celo
  • 1 potlot

Cara nggawe kerajinan

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing kudu sampeyan tindakake, potong salah siji karton kertas jamban dadi setengah lan sawise sampeyan duwe, nganggo potlot, gambaren tangan lan tangan ibu sing bakal ana. Yen wis digawe gambar, potong banjur simpen mengko.

Kertu karton liyane njupuk saka kertas jamban banjur gulung nganggo senar putih, sijine ujung sing dicekel nganggo tape ing njero karton, kaya sing dideleng ing gambar. Sawise pungkasan iki kejiret, kanthi tali ngubengi karton kaya sing dideleng ing gambar. Keliling kabeh karton nganti kebungkus kanthi tali putih.  Yen kabeh karton dibungkus nganggo tali putih, potong tali ing pungkasan pungkasan lan tancepake maneh ing sisih njero karton kaya ing wiwitan

Banjur njupuk loro mripat sing bisa obah lan bukak tali putih sethithik supaya pas karo mripat sing bisa dipindhah.  Bakal padha kaya sing sampeyan deleng ing gambar, sampeyan ora prelu masang lem utawa apa-apa amarga bakal pas. Pungkasan, genggem tangan sing wis dilindhungi banjur lebokake kaya sing dideleng ing gambar. Lem saka sisih mburi nganggo pita cilik supaya wis nemplek, lan ana ing ngarep kaya sing sampeyan deleng.

Saiki sampeyan bisa seneng mumi!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.