Badhak sing digawe nganggo pembersih toilet

Badhak nganggo reresik toilet

ing kewan Dheweke tresna banget karo bocah-bocah, utamane sing paling aneh. Ing lingkungan minangka sumber sinau sing apik banget kanggo dijaga, amarga mbesuke gumantung.

Pramila dina iki aku nampilake iki badhak digawe nganggo botol pembersih jedhing sing sederhana, sing pucuke ditekuk kanggo dilebokake. Dadi, kita daur ulang bahan sing mesthi digunakake ing omah kanggo kerajinan kaya iki.

Bahan

  • Toilet jedhing.

Badhak nganggo reresik toilet

 

  • Lempung
  • Kayu
  • Paint

Proses

  1. Kaping pisanan kudu jelas babagan desain, mula kita kudu nggawe sketsa sadurunge
  2. Kita bakal njupuk botol pembersih lan kita bakal nyelehake nganggo lempung, menehi bentuk badhak.
  3. Kita bakal pucuk ing dowel kayu lempung kanggo mancing manuk.
  4. Manuk kasebut uga digawe saka lempung.
  5. Pungkasan, nalika lempung garing kita bakal ngecet kabeh, menehi rincian sing tepat kanggo menehi alam sabisa.

Informasi luwih lengkap - Kewan segara digawe nganggo plastisin

Sumber - Eric Barclay


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Hilda ngandika

    Aku seneng sing ayu iki, pitakon sing ditrapake yaiku kepiye carane nggawe lempung, matur nuwun

    1.    Ale Jimenez ngandika

      Halo, nuwun sewu amarga telat .. sampeyan bisa tuku lempung ing toko alat tulis. Matur nuwun kanggo ngetutake kita!

      Saludos !!