Bajak laut lucu kanggo menehi ing partai

Bajak laut lucu

Bajak laut iki minangka ide sing sampurna kanggo nggawe hadiah pribadi ing acara utawa pesta. Sampeyan mung butuh sawetara tongkat kayu, karton ireng lan sawetara koin coklat dadi bagean saka iku dadi hadiah khusus kanggo bocah. Iki minangka kerajinan sing gampang digunakake kanggo bocah-bocah cilik, nanging kanthi ati-ati supaya ora rusak dening panas silikon. Sampeyan uga duwe video demonstrasi kanggo ndeleng langkah demi langkah.

Bahan sing wis digunakake kanggo loro bajak laut:

  • 10 teken kayu
  • Kertu ireng
  • 2 mripat gedhe kanggo kerajinan
  • Spidol ireng
  • Tandha abang
  • Tipex Putih utawa spidol putih
  • Pensil
  • Aturan
  • Gunting
  • Koin coklat
  • Silikon panas lan bedhil

Sampeyan bisa ndeleng kerajinan iki kanthi langkah demi langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah pisanan:

Kita njupuk patang teken banjur dilebokake bebarengan lan didadekake siji. Kita ngethok teken liyane nganti digunakake bisa gabung karo 4 tongkat liyane. Kita bakal nggunakake silikon supaya bisa nemplek lan bakal nggunakake potongan saben teken ing saben ujung tongkat.

Langkah kapindho:

Kita nyelehake karton ireng ing sisih ndhuwur tongkat kasebut supaya bisa ngukur lan nyoba gawe strip ireng gedhe udakara 2 cm. Kita nggawe lan ngethok 2 jalur. Kita nyelehake strip ing ndhuwur karton lan nggawe maneh karo kompas bentuk bunder saka ndhuwur topi. Supaya bentuk bunder luwih cetha, kita bakal nggambar sisih bunder kanthi cara sing luwih nutup lan kita bakal ngethok rong tokoh.

Langkah katelu:

We lem bagean kasebut saka topi manawa kita wis ngethok kardus ireng. Kita bakal nyelehake mripat plastik ing sisih sisih pasuryan lan potlot, kita bakal narik tembelan mripat liyane, yaiku potongan saka tambalan, irung lan cangkem.

Langkah kaping papat:

Kanthi a tandha ireng Kita tandhani lan gambar bagean-bagean sing ana ing ireng lan sing wis dicet nganggo pena: tambalan mripat lan irung. We go liwat tutuk karo marker abang.

Bajak laut lucu

Langkah kaping lima:

Kita njupuk Koin coklat lan kita nempel nganggo silikon ing sisih ngisor pasuryan bajak laut. Kita njupuk tandha putih utawa pucuk lan ing sisih ndhuwur topi, kita bakal nggambar bentuk tengkorak nganggo balung.

Langkah Enem:

 

Kita nggambar nganggo potlot lengen ing karton ireng. Kita ngethok lan nyelehake dhuwit recehan kanthi krasa ngrangkul. Kita nempel karo silikon sing panas.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.