Bantal kucing

Bantal kucing

Kanggo penyayang kucing Minangka abdi, dina iki kita wis nyiyapake kerajinan sing nyenengake kanggo dheweke. Bantal sing nyenengake banget sing bisa dadi amben utawa ing ngarep lawang supaya bisa duwe kebebasan.

Kajaba iku, iku cara sing apik kanggo mesthekake ora ngeruk lawang supaya bisa mangkat, kasunyatan umum ing kabeh kucing. Kajaba iku, bisa dadi dolanan nyaman yen bisa main karo dheweke kabeh jinis game kanggo ningkatake katrampilan motore.

Bahan

  • 1 piring.
  • Kain nglukis.
  • Kapur njahit.
  • Gunting untu.
  • Utas sulaman biru, biru lan biru peteng.
  • Utas sewing biru cahya.
  • Mesin sewing.
  • Jarum
  • Beras
  • Wadding.
  • Gunting.

Proses

  1. Kanthi piring kita beku langkah lan kita nggambar pasuryan kucing ing kain, ninggali pinggiran. Kita bakal nggawe 2 template sing padha.
  2. Miturut ngarep kita nggambar pasuryan kucing kita nganggo kapur.
  3. Lo kita njahit nganggo benang sulaman sing wis kita pilih.
  4. Kita nguripake lan nambah a pasang kuping.
  5. Iki ing kita gunting nganggo gunting jambon kanggo menehi bentuk sing luwih asli.
  6. We sewing kuping menyang template kain lan kita uga gabung karo rong bagean ing pasuryan sing menehi kesenjangan gratis.
  7. Liwat kesenjangan gratis kasebut kita bakal muter lan ngisi.
  8. Pungkasan, kita bakal njahit kanthi mbukak bukaan kasebut.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.