Tabel kanthi huruf kain - Teknik decoupage

kothak nganggo serat kain 1

Cara nggawe lukisan nggunakake teknik decoupage, dihias nganggo serat kain.

Aja kantun langkah demi langkah.

Teknik decoupage, kasusun saka potongan gambar.

Ing decoupage asli, digunakake potongan serbet, sing disisipake ing permukaan kayata kayu, porselin lan uga ing karton, kanggo dekorasi sampul buku harian utawa notebook.

Ana macem-macem jinis teknik iki, malah nggunakake kain, sing bakal dak tuduhake saiki.

Aku bakal nuduhake sampeyan carane nggawe kothak nganggo huruf kain, nggunakake teknik decoupage kanggo nutupi pigura.

Super gampang ditindakake, bisa digunakake kanggo dekorasi kamar, lawang utawa papan sing dikarepake.

Bahan kanggo nggawe kothak nganggo huruf kain:

  • Bingkai kanthi ambane ing sisih siji
  • Kain kanthi warna lan cetakan beda-beda
  • Shellac
  • Lem putih
  • Sikat
  • Cetakan huruf sing dipengini
  • Wadding utawa katun
  • Gunting
  • Utas lan jarum sulaman

bahan kothak nganggo serat kain

Langkah-langkah kanggo nggawe kothak nganggo huruf kain:

Langkah 1:

Kita miwiti ngukur pigura, lan kita ngethok ukuran pindho ing kain.

We ndhukung kain ing pigura lan kita ngliwati shellac kanthi sikat, nutupi kabeh papan.

Kita bakal sok dong mirsani manawa kain bakal dipasang ing kayu.

langkah 1 kothak nganggo serat kain

Langkah 2:

Ide iki tutup kabeh pigura nganggo kain, kaya sing dideleng ing gambar ing ngisor iki.

Supaya sudhut sing apik, kita melu lan kita tetep nganggo tetesan silikon banjur kita sijine shellac ing ndhuwur.

langkah 2 kothak nganggo serat kain

Langkah 3:

Kita ninggalake lukisan ing sisih siji lan kita miwiti nggawe huruf saka kain.

Sampeyan bisa njaluk cetakan ing internet, Saka kabeh ukuran.

Kita nyithak lan ngethok

langkah 3 kothak nganggo serat kain

Langkah 4:

We pass cetakan menyang kain lan kita ngethok 2 saben, kaya sing dideleng ing gambar:

langkah 4 kothak nganggo serat kain

Langkah 5:

We jahit huruf, kanthi jahitan ing njaba, ninggalake papan sing mbukak kanggo mbukak wadding utawa katun.

Kita ngisi lan nutup nganggo jahitan.

langkah 5 kothak nganggo serat kain

Langkah 6:

Kita nindakake prosedur sing padha karo kabeh huruf, isih kaya gambar:

langkah 6 kothak nganggo serat kain

Langkah 7:

Konco saben huruf Kita nempelake sepotong pita bayi.

langkah 7 kothak nganggo serat kain

Langkah 8:

Kanggo pita bayi sing dipasang ing saben aksara, kita bakal ngliwati pita, bisa kanthi warna sing padha utawa warna sing bisa digabung.

langkah 8 kothak nganggo serat kain

Langkah 9:

Kita pasang huruf ing kothak, ing pungkasan pungkasan.

Kita bisa nggunakake silikon kanggo lem lan saengga bisa nyegah wektu suwe.

Dekorasi huruf kaya sing dikarepake.

langkah 9 kothak nganggo strip kain

Kita bakal ketemu ing sabanjure!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.