Cradle boneka karo stik es krim

Cradle boneka karo stik es krim

ing kerajinan nganggo tongkat kabeh padha apik tenan. Perkara sing luar biasa bisa ditindakake lan kita wis nindakake Perabotan kayu lan ternyata sukses banget. Saiki kita bakal duwe siji cradle kanggo boneka, Ide sing lucu lan sing bakal disenengi bocah-bocah. Bisa dadi kerajinan partisipatif, supaya bocah-bocah bisa mbantu nindakake, mesthi bakal semangat lan nyoba akeh gagasan liyane. Sampeyan duwe video demonstrasi supaya sampeyan ora kantun carane nindakake kanthi jaminan lengkap.

Yen sampeyan seneng kerajinan sing digawe nganggo tongkat, kita duwe akeh ide sing bakal disenengi:

Perabotan digawe nganggo tongkat kanggo boneka
Artikel sing gegandhengan:
Perabotan digawe nganggo tongkat kanggo boneka
Kerajinan teken gelung
Artikel sing gegandhengan:
4 Kerajinan Tongkat Popsikel
Notebook sing dihias kanthi gaya antik
Artikel sing gegandhengan:
Notebook sing dihias kanthi gaya antik
Kewan lucu karo teken kayu
Artikel sing gegandhengan:
Kewan lucu karo teken kayu
Game kelet kanggo bocah
Artikel sing gegandhengan:
Game kelet kanggo bocah
Artikel sing gegandhengan:
Cara nggawe trivet nganggo tongkat kayu sing rata

Bahan sing digunakake kanggo cradle boneka:

  • 2 bundel kayu dawa (18 cm).
  • Silikon panas lan bedhil.
  • Gunting.
  • Pensil.
  • Sepotong tali jambon.
  • Pita hiasan kanthi pompom beige.
  • A Piece saka kain hiasan.

Sampeyan bisa ndeleng kerajinan iki kanthi langkah demi langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah pisanan:

We ngethok 8 batang kanthi 9 sentimeter dawa, padha ora kudu duwe ends dibunderaké. Kita sijine ing baris lan Cut loro maneh 13 cm kandel. Kita bakal ngethok rong batang kasebut ing sadawane tongkat supaya struktur kasebut tetep.

Cradle boneka karo stik es krim

Langkah kapindho:

We ngethok 2 stik ukuran 9 cm tanpa sudhut dibunderaké lan kita lim mau edgewise menyang sisih sempit saka struktur. (Sampeyan bisa ndeleng luwih rapet carane padha katon ing foto ndhuwur) We njupuk 2 teken kabèh lan kita lim ing pinggiran sudhut crib.

Langkah katelu:

Cut 10 8 cm teken karo salah siji sisih dibunderaké. padha bakal nggawe crib bar Padha diselehake ing pinggir crib, ing ngendi kita bakal nyelehake kelet wutuh ing sudhut saben crib. Kita nempelake kabeh tongkat kanthi kapisah, ing kabeh pinggir crib lan kabeh ing dhuwur sing padha. Tongkat sing paling dawa bakal nggawe sikil cradle, sing bakal dipotong kanthi ukuran sing dianggep.

Cradle boneka karo stik es krim

Langkah kaping papat:

We nyekel 2 teken kabèh lan kita lim ing jero bar, supaya luwih apik ditempelake. kita ngethok 2 stik ukuran 8 cm lan kita nempelake ing jero cradle, nyekeli teken ing sisih sempit cradle.

Cradle boneka karo stik es krim

Langkah kaping lima:

We paste karo silikon pita hiasan karo pompom. Kita bakal nyelehake ing sisih ngisor crib lan ing saubengé.

Cradle boneka karo stik es krim

Langkah Enem:

Kita nggawe a busur ayu karo tali jambon. Kita lem ing bagian tengah crib. We melu ing kain hiasan lan kita sijine dheweke ing crib.

Cradle boneka karo stik es krim

Cradle boneka karo stik es krim


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.