Boneka wol lucu

Boneka wol lucu

Yen sampeyan seneng kerajinan sing nyenengake, kita menehi sampeyan tokoh sing apik iki digawe kanthi akeh wol lan warna sing apik banget. Sampeyan mung kudu nggawe akeh benang lan banjur dasi lan mbentuk boneka. Kanthi potongan kardus, mata lan pembersih pipa liyane, kita bakal ngrampungake kewan cilik iki, supaya sampeyan bisa dekorasi pojok omah.

Bahan sing digunakake kanggo boneka wol:

  • A skein ora gedhe banget saka benang pink.
  • A aturan.
  • Gunting.
  • Gunting kanthi bentuk bunder sing dipotong.
  • Mata hiasan gedhe.
  • A Piece putih saka pipe cleaner.
  • Kertas hiasan sing kandel ing rong warna sing beda.
  • A Piece saka foil.
  • Pulpen.
  • Lem silikon panas lan bedhil

Sampeyan bisa ndeleng kerajinan iki kanthi langkah demi langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah pisanan:

Kita ngukur nganti 30 cm siji saka tali wol lan Cut. Kita ngethok sawetara lan "akeh" kanthi dawa sing padha lan nganti kita mbentuk skein.

Langkah kapindho:

Kita melu skein kanthi ukuran lan kanthi tangan kita nyoba nggawe bal kanthi ujung sing dilipat. We dasi iki wangun werni diklumpukake karo Piece saka wool. Kita nguripake boneka kasebut lan nyoba nyelehake kabeh wol mudhun, kita nyisir sethithik nganggo tangan loro.

Langkah katelu:

Kita njupuk kabeh ujung benang sing digantung lan dipotong nganggo gunting supaya ana potongan lurus.

Boneka wol lucu

Langkah kaping telu

Kita nyelehake kabeh struktur boneka ing salah sawijining kertas dekoratif lan nyoba nggambar basa kanthi bebas nganggo pena. Dheweke bakal dadi sikil lan bakal duwe wangun sing amba. Banjur kita Cut karo gunting hiasan.

Boneka wol lucu

Langkah kaping lima:

Kanthi pukulan bolongan sing apik, kita nggawe sawetara bolongan ing pinggir struktur sikil. Banjur nganggo silikon panas kita nempelake boneka wol ing jejere sikil.

Langkah Enem:

Kita lim mata karo silikon. Kita njupuk rong potong pembersih pipa putih. Kita uga tetep nganggo silikon.

Boneka wol lucu

Langkah kaping pitu:

Njupuk selembar kertas lan lempitan. Ing wilayah sing dilipat, kita tarik setengah ati lan dipotong. Kanthi cara iki, nalika mbukak kertas, kita bakal duwe ati sing sampurna. We njupuk jantung lan digunakake minangka cithakan. Kita bakal njupuk ing ndhuwur kertas hiasan lan tarik kontur kanggo mbentuk loro ati witjaksono. We Cut mau metu.

Langkah kaping wolu:

Njupuk loro Cut metu ati lan lim menyang sungu resik pipe. Banjur kita nyetel boneka sing luwih apik, kita lurusake lan sisir, lan kita bakal siap.

Boneka wol lucu


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.