Mug pribadi karo spidol permanen

cangkir-cet permanen

Saiki yen musim salju wis cedhak, kita kabeh pengin ngombe apik cangkir teh anget… Kepiye yen kita ngatur cangkir? Bakal unik lan istimewa, cocok kanggo sore sing adhem lan udan, anget tangan lan awak kanthi cangkir teh.

Ing kiriman iki aku bakal nerangake teknik sing digunakake kanggo menehi tandha keramik kanthi spidol permanen. Kaya sing sampeyan ngerteni, desain cangkir mug iku gampang banget amarga aku nyoba mbuktekake apa asile pungkasane metu, nanging aku arep nggawe sing luwih rumit kanggo Natal sing bakal dakkirimake ing kiriman liyane.

Bahan

DSC04150

  1. Mug utawa obyek keramik utawa porselen liyane.
  2. Tandha permanen. (Dheweke nyaranake nggunakake merek sharpies kanthi basa sing berminyak, nanging liyane).
  3. Semprotan sealant akrilik. (Disaranake utamane yen sampeyan duwe rencana nggunakake obyek sing dicet akeh amarga ngumbah suwe-suwe bakal ora bisa nggambar).

Proses

outline-mug

  1. Primero kita bakal ngrancang gambar kasebut sing pengin ditrapake ing obyek keramik.
  2. Yen wis jelas babagan iki, kita bakal miwiti nggambar kanthi spidol permanen.
  3. Sawise apa Kita bakal manggang setengah jam jam 150º. 
  4. Iku banget penting supaya adhem sadurunge nutul utawa tinta bakal mbukak. Pungkasane, kita bakal nggunakake semprotan seal akrilik.

Kaya biasane, muga-muga sampeyan seneng lan nunggu komentar sampeyan.

Informasi luwih lengkap -Mug dihiasi cangkir


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

5 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   ampun ngandika

    Halo! Aku ora bisa nemokake jinis spray sealant kanthi online, sampeyan bisa menehi merek utawa situs web sing adol.

    matur nuwun sanget =)

  2.   Naomi Lozano Fernandez ngandika

    Halo! Saka sing dakwaca nalika topik iki, biasane nggunakake produk merek Krylon.
    Sanajan, sajujure, aku luwih seneng tuku produk iki kanthi langsung ing toko kerajinan supaya bisa menehi informasi babagan kaluwihan utawa kekurangan nggunakake siji merek utawa liyane lan paling penting kanggo sampeyan manawa sampeyan ora salah lan tuku produk sing bisa beracun. Salam lan muga-muga bisa mbantu sampeyan 🙂

    1.    ampun ngandika

      matur suwun !! Aku bakal ngrungokake sampeyan lan takon ing toko kerajinan =)

      salam lan matur nuwun maneh =)

      1.    Naomi Lozano Fernandez ngandika

        Sugeng rawuh, matur nuwun sanget amargi nderek kula.
        Greetings.

  3.   Fanny Aguilar Osuna ngandika

    Aku pengin ngerti manawa tuwung sawise dicet dipanggang ing oven khusus utawa oven listrik. Matur nuwun