Cara ndhelikake dhuwit ing omah kanthi efektif

Halo kabeh! Ing artikel saiki, bakal dibahas macem-macem cara kanggo ndhelikake dhuwit ing omah lan duwe sawetara tabungan darurat.

Apa sampeyan pengin ngerti apa gagasan kita?

Bahan sing kudu kita ndhelikake dhuwit

  • kothak obat kosong
  • Jar kosmetik utawa panganan kanthi tutup dobel.
  • Buku akeh kaca sing ora menarik, sing ora bakal diutangi marang sapa wae.
  • Kabeh dhuwit sing pengin didhelikake, ya, ing tagihan.

Tangan kerajinan

Sampeyan bisa ndeleng macem-macem ide kanggo ndhelikake dhuwit ing video sing ditinggalake ing ngisor iki:

  1. Babagan sing bakal ditindakake yaiku klumpukne kabeh bahan sing bakal dibutuhake.
  2. Sawise kita duwe kabeh kita miwiti ndhelikake dhuwit kaya ing ngisor iki:
  3. Kothak obat: kita kosongake isi, kita sijine tape ing ngisor kothak supaya ora mbukak. Yen wis rampung, kita mbukak prospektus obat kasebut lan bakal mbayar tagihan. Kita melu kabeh, sijine leaflet bali ing kothak uga ditempelake ing ngisor lan obat ing ndhuwur. Sijine kothak ing lemari obat kanggo ndhelikake.
  4. Dobel tutup jar: copot tutup pindho lan sijine dhuwit kertas lempitan nang, sijine tutup pindho maneh. Sijine canister ing pawon utawa jedhing gumantung ing ngendi iku biasane bakal ketemu.
  5. Buku: iki klasik, kita bakal sijine tagihan siji didhelikake nang buku milih. Priksa manawa tagihan kasebut cedhak karo area gabung lembaran supaya ora tiba nalika njupuk buku kasebut. Sijine buku ing rak sing ora bakal narik kawigaten kanthi luwih akeh buku.

Lan siap! Saiki kita bisa ndhelikake dhuwit kanggo kahanan darurat.

Mugi sampeyan wani lan nindakake sawetara trik iki.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.