Cara nggawe lempung polimer krasan

cara nggawe lempung polimer (Salin)

Kaping pirang-pirang aku ngunggahake kiriman sing khusus kanggo lempung polimer, cetakan lan bisa digunakake kanggo ora kaetung Kerajinan tangan. Loro-lorone kanggo nggawe patung, kanggo nggawe rantai kunci utawa perhiasan. Iki minangka materi sing dak tresnani lan uga nyenengake kanggo nggarap.

Siji-sijine kekurangane yaiku rega amarga rega kasebut ora larang banget, nanging cukup larang banget kanggo ora tuku yen ora yakin apa sing bakal ditindakake utawa bakal ngerti kepiye carane menehi nggunakake apik. Amarga iku, ing postingan saiki aku upload resep sing bakal digawe lempung polimer krasan lan supaya sampeyan bisa nyoba lan muter bahan kanthi cara sing luwih murah

La lempung polimer, uga dikenal kanthi jeneng Fimo, minangka salah sawijining sing paling penting ing jagad kreativitas lan imajinasi iki. Thanks kanggo iku, kita bisa nggawe kabeh wujud sing ana ing pikirane lan luwih saka asil sing luar biasa. Temokake kabeh sing sampeyan butuhake babagan dheweke!

Apa lempung polimer?

Kembang lempung polimer

Amarga wis diwenehi produk bintang, mula saiki kita kudu ngerti apa sing bakal dibahas. Lempung polimer minangka tempel cetakan. Mesthi kita kabeh ngelingi playdough sing digunakake nalika isih cilik. Ya, mirip banget karo sing iki. Bisa digunakake dening sing enom lan sing durung enom, amarga gampang banget nggarap lan ora mbutuhake masalah apa wae.

Bedane mung sing bisa ditemokake babagan plastik yaiku lempung iki bisa nggabungake warna. Yen nyampur rong warna, sampeyan bakal entuk efek marmer sing asli lan yen isih dawa wektu nyampur, mula bakal entuk kombinasi homogen.

Artikel sing gegandhengan:
3 IDE kanggo NGBUAT PENDANI CLAY

Bahan kanggo nggawe lempung polimer

  • 1 panci teflon.
  • 1 tuwung saka lim sekolah putih (tuku kene).
  • 1 tuwung saka tepung jagung.
  • 2 sendhok minyak mineral.
  • 1 sendhok saka linglang.
  • Bubuk tempera warna sing beda-beda. (tuku kene)

Cara nggawe lempung polimer krasan

Kita bakal nyampur kabeh bahan ing pot Teflon dipanaskan nganggo geni sing adhem. Yen pengin adonan duwe warna, kita bakal lebokake tempera bubuk warna sing dikepengini ing bahan kasebut, yen ora, adonan bakal putih.

Sawise duwe bahan ing pot Teflon, kita bakal nyampur sepuluh menit kanthi panas sing kurang nganti adonan tetep. Banjur, copot saka geni lan adhem. Banjur aduk nganti dadi tekstur sing apik lan bisa diatur. Pungkasan, kanggo ngreksa, sampeyan kudu nyimpen ing toples sing adhem.

Ing foto ing ndhuwur, sampeyan bisa ndeleng potongan sing digawe lempung polimer sing bisa nindakake dhewe.

Kepiye cara nggunakake lempung polimer?

Lempung polimer krasan

Saiki yen wis ngerti tempel sing bisa dicetak, kita kudu ngrampungake informasi sing nemtokake cara nggunakake utawa nambani lempung iki. Kaping pisanan, kita kudu nyusun. Kanggo nindakake iki, sampeyan bakal mikir tokoh lan sampeyan bakal ngecor nganggo tangan. Kanthi panase, iki bakal luwih gampang lan gampang nangani lempung. Sawise nggawe tokoh, sampeyan kudu nggawa menyang oven. Ya, sampeyan bakal ninggalake ing oven konvensional sawetara menit. Ing saben wadhah lempung, bakal nuduhake wektu sampeyan kudu ninggalake, nanging minangka aturan umume, udakara 15 menit, udakara. Nalika dicopot saka oven, ayo adhem lan saka kene, sampeyan bisa motong utawa nglukis gambar sing wis digawe. Semono uga !.

Ngendi tuku lempung polimer?

Papan sing pertama sing kudune dituju bisa tuku lempung polimer, yaiku toko alat tulis lan toko kerajinan. Sampeyan kudu ujar manawa, sanajan minangka produk sing wis kondhang, ora bakal ana siji ing kabeh papan kasebut. Kadhangkala bisa dadi rumit kanggo kita, nanging kita bakal duwe internet. Ana sawetara kaca, uga kerajinan sing bisa ditemokake. Sampeyan mung kudu golek sing ora duwe biaya pengiriman amarga ora pengin rega pungkasan mundhak luwih saka prelu.

Artikel sing gegandhengan:
Cara nggawe anting-anting lempung kanthi nada putih lan emas kanthi langkah demi langkah

Merek saka lempung polimer sing paling misuwur

Kerajinan lempung polimer

Kaya sing wis kasebut ing wiwitan, materi iki uga diarani Fimo. Sanajan kudu dielingi manawa Fimo minangka jeneng merek lempung tartamtu lan dudu jeneng umum. Dadi, wiwit saka basis iki, sampeyan ngerti manawa kanthi jeneng iki, sampeyan bisa nemokake lempung ing Spanyol. Sampeyan bakal duwe rong jinis ing njero:

  • Fimo Klasik: Luwih angel dicetak, nanging uga luwih awet.
  • Fimo Soft: Saiki wis siyap digunakake. Nanging mesthine pancen rada alus lan bisa gampang rusak.

Saliyane, sampeyan uga bakal nemokake merek kasebut Sculpey lan Kato. Dadi, sampeyan ora bakal duwe alesan maneh supaya bisa kerja bareng karo dheweke.

Disaranake diwiwiti karo tokoh cilik lan sederhana, nanging sampeyan bakal cepet mbayangake bayangan lan ndeleng kepiye pengaruh seni ing sawetara detik. Apa kita bakal kerja maneh?

Kerajinan nganggo lempung polimer

Akeh wong sing mikir lempung polimer Sampeyan mung bisa nggawe tokoh, lan sanajan iku sing paling ditemokake, lempung jinis iki nawakake luwih akeh kemungkinan.

Yen sampeyan pengin nggawe tokoh lan miwiti, luwih gampang sampeyan miwiti boneka gampang lan karo sawetara rincian. Ing internet sampeyan bakal nemokake akeh "langkah demi langkah" ing fotografi sing diwulangake sampeyan model saben bagean saka tokoh kasebut.

Boneka lempung polimer

Sawetara tokoh sing biasane digawe iku sederhana lan modis banget, yaiku panganan gaya kawaii. Wis umume nambah keychain, sijine dadi anting-anting, kalung utawa dekorasi kanggo potlot utawa pulpen.

Gantungan kunci lempung polimer

Uga sampeyan bisa nggawe kembang lan tanduran pKanggo dekorasi. Asile apik banget. Nulungi pemotong lan alat sing ngidini sampeyan nggawe finish sing luwih apik. Siji detail, sampeyan uga bisa nggunakake pemotong kue, amarga fondant utawa cookie padha karo sing digunakake karo lempung.

Sampeyan bakal ngerti manawa kanthi laku sethithik, sampeyan bisa nggawe kembang sing cukup realistis.

Kembang lempung polimer

Lempung polimer wungu

Kaya sing wis dakkandhakake, sampeyan ora mung kudu nggawe tokoh, yaiku dekorasi praus minangka alternatif sing apik. Sampeyan duwe ewu ide sing bakal menehi inspirasi kanggo dekorasi lan daur ulang wadhah kaca sing digunakake saben dina. Kajaba iku, yen sampeyan nggunakake lempung polimer, sampeyan ora bakal masalah nyelehake kabeh ing oven, gelas kasebut bakal tetep sampurna. Ati-ati, aja nganggo kaleng plastik yen gaweyan iki bakal rampung banget.

Pot dihiasi lempung polimer

Saliyane kabeh iki, ana teknik dekorasi sing saya misuwur ing jagad lempung polimer sing diarani "millefiori" utawa ing "ewu kembang" Spanyol. Dumadi ing nggabungake potongan lempung polimer kanggo nggawe tabung sing dipotong dadi irisan lan nuduhake gambar sing digawe, kanthi abstrak utawa gambar tartamtu. Wiwitane kembang digawe, nanging mekar lan saiki sampeyan bisa nemokake kabeh.

Muga-muga sampeyan bisa migunani lan nganti mbesuk DIY.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

12 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   matt ngandika

    Artikel sing apik banget, matur nuwun kanggo nuduhake, sampeyan ora ngerti cara bisa nggawe lempung polimer dhewe, saiki wis wayahe digunakake.
    regards

  2.   Samantha ngandika

    Halo, nyuwun pitakon apa sing diarani bubuk bubuk? Aku manggon ing Meksiko lan aku ora yakin apa aku ngerti kanthi bener, yen nalika sampeyan ujar tempera sampeyan tegese cat bubuk lan yen wis, apa bakal sayuran utawa kepiye?

  3.   Francisca ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa sampeyan bisa ngganti minyak mineral karo minyak umum utawa minyak liyane?

  4.   Julie ngandika

    Halo, rong pitakonan
    1. Apa suhu bubuk? Apa bisa dadi aniline? Sing digunakake kanggo porselen kadhemen lan bahan meh padha
    2. Apa oven wajib lan / utawa gelombang mikro bisa digunakake?

    Matur nuwun

  5.   Bianca scheiber ngandika

    Aja ujar manawa iki lempung polimer, sampeyan nggawe tempel krasan, pasta adhem utawa porselen Prancis, aja nggawe wong kesalahan, lempung polimer ora mungkin digawe ing pawon amarga butuh proses kimia sing kompleks nalika njlimet.

  6.   Bianca scheiber ngandika

    Tulung koreksi kiriman sampeyan, iki dudu lempung polimer, iki kalebu jinis porselen krasan. Lempung polimer mbutuhake proses kimia sing kompleks, kaya jenenge, polimer utawa plastik pvc sing mbutuhake laboratorium lengkap lan dilengkapi kanggo nindakake. Aja mbingungake wong, aku modeller lempung polimer lan iki minangka bahan liya sing bisa digunakake.

  7.   Ana ngandika

    Aja bingung wong !!!
    Apa sing sampeyan ucapake dudu lempung polimer.
    Polymeric minangka tempel adhedhasar PVC, polimer plastik sing digawe saka pirang-pirang molekul (monomer) vinil klorida. Proses polimerisasi vinil klorida beracun banget lan ana ing pabrik ing reaktor sing ditutup kanthi hermetis.
    Bener !!!

  8.   Daniel ngandika

    Halo, sugeng siang ,, oven prentah kanggo kerajinan jinis iki? ,, matur nuwun rumiyin !!!

  9.   Viviana ngandika

    Aku setuju, iki dudu lempung polimer, iku porselen krasan sing adhem. Ora ketompo carane umume diobati ing oven, garing nganti garing, yen potongan kasebut dicelupake ing banyu, pungkasane larut, sing ora kedadeyan karo lempung polimer sejati, sing bisa ana ing banyu tanpa masalah, amarga tetep kaya Objek PVC
    Cocog kanggo sawetara kerajinan, lan ora larang karo bocah. Nanging wektu kasebut ora awet

  10.   Bellanira Melendez ngandika

    Matur nuwun kanthi sanget, panggunaan produk iki wis saya jelas. Ing negara kita isih ora duwe produk iki, matur nuwun, aku manggon ing Panama, sejatine aku ora ngerti yen adol, aku kerja karo porselen sing adhem. Matur nuwun

  11.   www.lacasadelaarcilla.es ngandika

    Artikel kasebut apik banget, kita ora kejawab lempung polimer kanthi PVA, polivinil alchohol sing minangka lempung polimer pengeringan udara, lan disaranake lempung Korea amarga kualitase apik banget.

    Aku mikir sampeyan duwe ide sing hebat nalika menehi cara nggawe lempung sing padha ing omah lan bahan kimia sing ora mbebayani lan ngemot polimer yaiku lem.

  12.   Patricia ngandika

    Halo! Aku maca kiriman kanthi tliti, sampeyan ora nerangake derajat panggang kasebut. Matur Salam saka Argentina