Carane nggawe buket kembang palsu

Buket mawar palsu

Gambar| designmeliora liwat Pixabay

Kembang minangka salah sawijining kerajinan sing paling populer: hiasan tengah, mahkota kembang, garland, aksesoris sandhangan, pin warna, lsp. Motif hias iki nduweni akeh kuwalitas amarga nambah werna, harmoni lan wewangian ing omah utawa rasukan kita gumantung saka jinis bahan sing arep digunakake lan tujuan sing arep diwenehi kembang.

Yen sampeyan seneng kembang lan pengin nggawe kerajinan kanthi tema iki, tetep lan waca kiriman iki amarga wektu iki kita arep sinau carane nggawe buket kembang palsu. Iku hadiah Fantastic sing bisa menehi kanggo wong khusus kanggo Dina Ibu, Valentine Day, ulang tahun utawa tanggal khusus liyane. Yen dheweke ngerti yen sampeyan nindakake kanthi tangan sampeyan dhewe, mesthi bakal dadi kenangan sing ora bakal bisa dilalekake.

Lan tanpa ado maneh, ayo ndeleng carane nggawe buket kembang palsu. Elinga yen kita miwiti!

Carane nggawe buket kembang palsu

buket kembang palsu

Gambar| Saluran Yumiku ing Youtube

Bahan kanggo nggawe kerajinan

Yen sampeyan bungah babagan ide sinau nggawe buket kembang palsu amarga kembang minangka salah sawijining motif hias sing paling disenengi, mula sampeyan uga seneng ngerti yen bahan sing sampeyan butuhake kanggo nggawe kerajinan sing apik iki ora larang. Kosok baline, regane cukup murah dadi sampeyan ora kudu mbuwang dhuwit akeh kanggo entuk. Ing kasunyatan, iku kamungkinan sing bagean apik saka wong-wong mau wis disimpen ing ngarep saka Kerajinan sadurungé. Kita bakal nliti bahan apa sing kudu diklumpukake kanggo sinau carane nggawe buket kembang palsu.

Kanggo nggawe kembang:

Telung kothak 7,5 centimeter saka kertas abang

  • Potlot
  • Gunting
  • Lim
  • Tongkat kayu

Kanggo nggawe bouquet cone:

  • Bunder kardus kanthi diameter 15 sentimeter
  • Kertas abang kanggo nutupi werna sing padha dipilih kanggo kembang
  • Kertas Kraft ukuran 35 x 35 cm
  • Gunting
  • Penanda kanggo dekorasi kerucut kanthi pesen
  • Lim
  • A busur hiasan

Langkah-langkah kanggo sinau carane nggawe buket kembang palsu

Wektu wis teka! Langkah pisanan kanggo nggawe kerajinan iki yaiku nyipta kembang sing bakal dadi bagian saka buket. Desain sing dipilih yaiku sawetara mawar abang sing apik banget.

  • Lacak telung kothak 7,5 sentimeter ing sawetara kertas abang kanthi bantuan potlot lan banjur dipotong nganggo gunting.
  • Banjur lempitan kaping telu ing sudhut nganti sampeyan entuk segitiga cilik.
  • Sabanjure, nggunakake potlot, tandhani setengah bunderan ing tengah segi telu lan Cut metu ing cara sing nalika mbukak kertas, wangun kembang tetep.
  • Banjur njupuk sepasang gunting lan potong siji, loro lan telu kelopak saka saben kembang. Sisihake kelopak lan simpen kanggo langkah sabanjure.
  • Njupuk lim lan kanthi ati-ati melu kelopak ing awake dhewe kanggo mbentuk kerucut.
  • Banjur njupuk kembang lan lem uga mbentuk cones.
  • Saiki nganggo tongkat kayu kita bakal mbentuk kembang kasebut. Kanggo nindakake iki, undulate saben kelopak mawar metu.
  • Sawise nindakake proses iki, total sampeyan kudu duwe 6 potong sing kudu sampeyan kumpul kanggo nggawe saben mawar. Wektu kanggo nempelake kelopak kembang sing paling cilik ing sing paling gedhe sabanjure lan sateruse nganti sampeyan entuk bentuk kembang.
  • Baleni kabeh langkah sadurunge nganti sampeyan duwe rolas roses.
  • Langkah-langkah kanggo sinau carane nggawe kerucut buket kembang palsu
  • Tarik bunder kanthi diameter 15 sentimeter ing selembar karton
  • Garis bunder karton nganggo kertas abang
  • Gunakake kertas kraft ukuran 35 x 35 sentimeter kanggo nggawe kerucut. Njupuk panandha kanggo nulis pesen sing apik kanggo panampa buket kembang.
  • Banjur, nggunakake lem cilik, sampeyan kudu nyelehake bunder karton ing njero kerucut kertas amarga bakal dadi dhukungan kanggo kembang.
  • Pasang mawar menyang karton kanthi ati-ati kanthi nglebokake lem ing dasar.
  • Pungkasan, tambahake busur menyang kerucut kanggo menehi buket sentuhan sing luwih apik. Lan siap!

Nalika sampeyan ndeleng, babar pisan ora rumit sinau carane nggawe buket kembang palsu supaya aja ragu-ragu lan prakteke. Iki bakal dadi salah sawijining kerajinan kanthi kembang sing bakal sampeyan lakoni lan menehi hadiah!

Carane nggawe buket palsu nganggo mawar sing dawa

Yen tinimbang model kembang sadurunge sampeyan pengin nggawe a Bouquet karo mawar gagang dawa kanggo ngisi kerucut, mesthine desain ing ngisor iki meh padha karo ide sing sampeyan pikirake. Iki minangka buket mawar abang sing digawe saka karet EVA, gampang banget digawe lan cukup murah.

Kaya model sadurunge, bahan sing sampeyan butuhake kanggo nggawe kerajinan iki gampang dipikolehi lan sampeyan ora perlu nandur modal dhuwit. Sabanjure, kita bakal weruh ing bahan sing dibutuhake. Elinga!

Bahan kanggo buket mawar sing dawa

Kerajinan kertas

Gambar| Elissa Capelle Vaughn liwat Pixabay

  • Busa EVA abang
  • Aturan
  • Pembersih pipa ijo
  • Gunting
  • Lim

Langkah-langkah kanggo ngerti carane nggawe mawar abang nganggo busa EVA

  • Pisanan, njupuk lembaran busa EVA ukuran huruf lan gawe strip kanthi ambane 3 sentimeter kanthi dawane 21 sentimeter nggunakake penggaris.
  • Banjur, potong strip pisanan saka lembaran busa EVA nganggo gunting lan terusake nganti rampung kabeh lembar.
  • Sawise sampeyan duwe kabeh karet EVA ngudani siap, ing bab sabanjure kanggo nggawe ombak ing sisih ngudani. Dheweke ora kudu sampurna, nanging saben duwe dhuwur sing beda-beda supaya kembang kasebut katon ayu mengko.
  • Saiki sampeyan kudu nggulung strip EVA dhewe kanggo nggawe kelopak mawar. Supaya busa EVA tetep nempel, coba trik iki lan lebokake sawetara tetes lem ing wiwitan lan ing pungkasan kanggo nutup kembang kasebut.
  • Minangka langkah pungkasan, nggunakake lem, nyelehake potongan pipa ijo sing luwih resik ing setengah ing jero kelopak kembang sing meh padha karo batang. Et voila! Sampeyan wis siap mawar kanggo ngisi kerucut, sing bisa ditindakake kanthi cara sing padha karo kerajinan sadurunge.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.