Cara nggawe garland bintang

 

Garland bintang

Dina iki ing CraftsOn, kita bakal nuduhake sampeyan carane nggawe ayu karangan lintang.

ing karangan bunga sing unsur digunakake Sejatine kanggo dekorasi ulang tahun lan kita uga nggunakake ing Natal.

Ana macem-macem model lan desain, akeh variabel sing kanthi imajinasi sethithik, bisa digawe kaya sing dikarepake.

Ing ulang taun ing kita nggunakake nyumerepi tembok, kanthi sawetara frase utawa karakter lan umume ana ing bentuk segitiga lan kita dekorasi kabeh tembok.

Yen kita nggunakake kreatifitas kita, kita bisa nggawe kanthi bentuk sing pengin digunakake elemen dekorasi ing kamar turu utawa ing pojok omah kita.

Kepiye yen ditindakake karangan bunga-bungaan lan digunakake kanggo dekorasi kamar turu bocah wadon?

Dina iki kita bakal nuduhake manawa sampeyan pancen bener gampang lan murah dekorasi karo karangan lintang.

Bahan kanggo nggawe garland lintang:

  • Kardus warna
  • Kardus putih
  • Kertas pola (bisa bungkus kertas)
  • Bedhil lem
  • Dekorasi kayata pita, busur lan kabeh sing dikarepake
  • Tali utawa pita sing kandel
  • Gunting
  • Cetakan bintang, sing bakal ditemokake ing ngisor iki, siap dicithak

Bahan garland bintang

Cetakan garland bintang:

cetakan lintang

Langkah-langkah kanggo nggawe garland lintang:

Langkah 1:

We ngethok lintang ing kertu beda lan ing kertas sing paling apik, kita ngethok lintang liyane bocah-bocah wadon, ing kasus iki kita ngethok 2 saben warna, yen sampeyan pengin karangan bunga sing luwih gedhe ngethok jumlah liyane.

Langkah garland lintang 1

Langkah 2:

Kita dekorasi lintang kaya sing paling disenengi, ing kasus iki kita kenek lintang kertas sing luwih tipis ing ndhuwur lintang putih lan lintang-lintang liyane sing kita hias nganggo busur.

Langkah garland lintang 2

Langkah 3:

Kita ngethok tali anggere ukuran sampeyan pengin garland lan kita nemplek lintang, ninggalake a papan ing antarane.

Kalungan bintang 2

 

Pungkasane, kita bisa dekorasi nganggo busur utawa nganggo aksesoris sing paling disenengi.

¡Kita nggantung ing tembok lan voila!

Dheweke bakal entuk kanthi rincian sing sederhana a papan sing alus lan warna.

Dheweke uga bisa nindakake ing wujud jantung, yen bocah lanang, bisa digawe kanthi bentuk prahu utawa padha lintang kanthi warna liyane.

Sampek ketemu mbesuk.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.