Cara nggawe kembang saka kertas crepe

Wis cedhak Dina Valentine, wektu ing ngendi kita kabeh luwih romantis, kepengin ketemu karo kanca, kulawarga lan mitra.

Ora ana sing luwih apik tinimbang menehi sing digawe dening awake dhewe, mulane dina iki aku nggawa sampeyan tutorial nggawe kembang kertas sing apik crepe sing digunakake kanggo menehi lan dekorasi.

Dheweke cukup murah lan gampang ditindakake, ayo ndeleng langkah demi langkah:

Bahan kanggo nggawe kembang kertas:

  • Kertas krep kanthi warna sing dikepengini, aku wis milih jambon, amarga nggawa kita romantis, cocog kanggo Dina Valentine. Yen sampeyan ora duwe kertas crepe, ing kene sampeyan bisa tuku ing warna sing paling disenengi.
  • Pita kanthi warna sing bisa digabung.
  • Tombol, gunting lan lem luwih apik ing silikon.
  • Kawat fleksibel.

bahan kembang

Pandhuan kanggo nggawe kembang kertas

Langkah 1:

Pisanan sing ditindakake dipotong dadi kothak, sawetara lapisan kertas.

Luwih akeh lapisan sing ana, kembang liyane bakal dadi bersenjata. langkah kembang 1

Langkah 2:

Ing salah sawijining pungkasan alun-alun, kita wiwiti lempitan kaya zig zag, njaga kabeh lapisan kanthi bebarengan. langkah kembang 2

Langkah 3:

Kayane kaya sing dideleng ing gambar ing ngisor iki. langkah kembang 3

Langkah 4:

Kita nutupi kabel kanthi pita ijo, nggunakake lem supaya ora ngrusak.

Ukuran kabel gumantung saka ukuran kembang kita, mesthine kudu proporsional. langkah kembang 4

Langkah 5:

Saiki, kita pasang kabel kasebut ing setengah saka kertas, pencet banget, kaya sing dideleng ing gambar ing ngisor iki. langkah kembang 5

Langkah 6:

Kita miwiti mbukak kelopak, amarga cukup karo pisah kanthi tliti saben lapisan kertas, nyoba njaluk bentuk sing bunder. langkah kembang 6

Kita kudu katon kaya gambar ing ngisor iki:

langkah kembang 6

Langkah 7:

Kita miwiti bagean sing paling lucu, yaiku nggunakake imajinasi, kanggo dekorasi.

Ing kasus iki, aku nggunakake tombol kanggo nggawe tengah kembang sing luwih rapi. langkah kembang 7

Banjur uga, dheweke bisa dekorasi karo pita lan tombol. langkah kembang 7

Iki bakal katon kaya:

kembang cepet 2

Kanthi kembang kasebut, bisa ditindakake korsase, dekorasi meja lan wenehi hadiah.

kembang kertas

Artikel sing gegandhengan:
3 IDEAS kanggo nggawe kembang kanggo CRAFTS sampeyan

Sampeyan uga bisa nggawe macem-macem jinis kembang kertas kanthi proses sing padha karo mung ngganti potongan ujung akordeon kertas. Ing gambar ing ngisor iki, aku nuduhake sampeyan telung potongan sing beda-beda sing bakal menehi kembang liyane.

Kembang kertas krepe

Potong pucuk ing pucuk supaya ujung sing pucuke metu, yen sampeyan ngethok cilik, sampeyan bakal entuk anyelir, lan yen sampeyan tetep ora mlengkung, kembang bakal katon kaya kembang mawar.

kembang kertas

Elinga yen kothak kasebut luwih gedhe, ukurane saya gedhe kembang kertas krep, lan luwih akeh kothak sing digunakake, bakal luwih kenthel. Iki uga kudu dipikirake nalika ngrancang.

Muga-muga sampeyan seneng lan kita bakal nemokake luwih akeh ide ing sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   miry2017 ngandika

    Aku seneng banget karo ide iki, matur nuwun

  2.   kerang ngandika

    halo matur nuwun sanget, gampang banget lan praktis

  3.   Francis ngandika

    Gampang lan ayu banget, matur nuwun.