Carane nggawe mawar abang nganggo busa EVA

mawar karet eva utawa busa

Amarga tekstur sing fleksibel lan umpluk, busa EVA minangka bahan sing apik kanggo kerajinan. Uga nalika kita pengin nggawe kembang buatan kanggo dekorasi omah utawa minangka bagean saka kerajinan liyane.

Apa amarga dina Valentine (14 Februari), Dina Persahabatan (30 Juli) utawa Dina Saint George (23 April) wis cedhak lan sampeyan pengin menehi wong khusus kembang sing apik banget digawe nganggo tangan sampeyan dhewe, aku nyaranake sampeyan terus maca amarga ing kirim iki kita bakal sinau carane carane nggawe mawar abang nganggo busa EVA. Sampeyan wis siyap? Ayo padha nindakake!

Carane nggawe mawar abang nganggo busa EVA kanthi gaya sing prasaja

Bahan

bahan busa eva pink

Yen sampeyan bungah babagan kerajinan karo kembang lan ide sinau carane nggawe mawar abang nganggo karet EVA, sampeyan uga bakal seneng ngerti manawa kanggo entuk bahan sing sampeyan butuhake wektu iki, sampeyan ora perlu mbuwang akeh. dhuwit. Wis cukup inexpensive lan gampang kanggo ngumpul. Nyatane, yen sampeyan penggemar kerajinan, sampeyan bisa uga duwe akeh barang sing kudu sampeyan gunakake kanggo nggawe mawar abang gaya sederhana ing lemari ing omah.

Ayo mriksa apa sing bahan sing bakal kita butuhake ngerti carane nggawe mawar abang karo karet EVA:

  • Busa EVA abang
  • Lim
  • Gunting
  • Pembersih pipa ijo
  • Aturan

Langkah-langkah kanggo ngerti carane nggawe mawar abang sing prasaja nganggo karet EVA

mawar karet eva utawa busa

Lan saiki sing paling apik! Wayahe kanggo njaluk mudhun kanggo bisa kanggo nggawe sawetara mawar abang ayu. Ing ngisor iki sampeyan bisa nemokake langkah dening langkah kabeh proses produksi kembang kasebut kanthi karet EVA minangka bahan utama. Ayo mrana!

  1. Wangsulan: Bab ingkang sapisanan kanggo njupuk sheets saka umpluk EVA ukuran huruf lan karo bantuan saka panguasa, nggawe ngudani ukuran 3 cm ambane 21 cm dawa.
  2. Banjur, kanthi gunting, sampeyan kudu ngethok jalur pertama saka lembaran karet EVA lan sateruse nganti rampung kabeh.
  3. Sawise kabeh karet EVA wis siap, langkah sabanjure yaiku nggunakake gunting kanggo nggawe ombak ing salah sawijining pinggir jalur kasebut. Ora prelu ombake metu kanthi sampurna nanging sing menarik saben ombake beda-beda dhuwure supaya mengko kembange katon ayu.
  4. Langkah sabanjure yaiku nggulung karet EVA dhewe kanggo nggawe kelopak kembang. Supaya busa EVA ditempelake, sampeyan kudu nyelehake lem cilik ing wiwitan lan ing pungkasan kanggo nutup kembang kasebut.
  5. Pungkasan, tambahake potongan resik pipa ijo ing setengah ing jero kelopak mawar kanthi bantuan lem cilik kanggo simulasi batang kembang kasebut. Lan siap! Sampeyan wis rampung mawar abang karo karet EVA.

Cara nggawe mawar abang nganggo karet EVA gaya rumit

Yen sampeyan duwe wektu luwih sethithik kanggo nggawe kerajinan, aku menehi saran supaya sampeyan sinau carane nggawe sawetara mawar abang kanthi busa EVA gaya rumit amarga katon luwih ayu.

Bahan

ngethok kertas

Gambar| Aja Mbuang Dhuwit

  • Busa EVA abang
  • Lim
  • Gunting
  • tusuk sate
  • Aturan
  • Kertas krep ijo utawa spidol ijo

Langkah-langkah kanggo ngerti carane nggawe mawar abang kanthi karet EVA

mawar karet eva abang kanthi gagang

Gambar| DIY Eve Youtube

Prosedur kanggo nggawe kelopak mawar abang kanthi karet EVA padha karo versi prasaja saka kerajinan iki. Bentenipun rawuh ing syarat-syarat batang lan godhong kembang. Ayo ndeleng apa sing kalebu:

  1. Sawise kita duwe petals mawar abang karo karet EVA siap, langkah sabanjure bakal kanggo nambah gagang kanggo kembang. Kanggo nindakake iki, tinimbang setengah pembersih pipa ijo, kita bakal nggunakake tusuk sate sing dilapisi kertas krep ijo. Yen sampeyan ora duwe jinis kertas iki, aja padha sumelang, sampeyan bisa nggunakake spidol ijo utawa cat akrilik lan sikat kanggo werna tusuk sate.
  2. Ayo stems garing lan cadangan kanggo mengko. Langkah sabanjure yaiku nggawe godhong kembang. Kanggo nindakake iki, kita bakal nggunakake tongkat tusuk kanggo nggambar godhong kembang kanthi bentuk salib ing lembaran busa EVA ijo.
  3. Banjur, kanthi bantuan tongkat tusuk liyane, kita nusuk godhong ing tengah lan disisihake.
  4. Batang kasebut banjur dilebokake ing jero kelopak busa EVA kanthi lem. Yen wis garing, tambahake lem cilik ing dasar kelopak lan lebokake godhong liwat ujung batang nganti nempel ing mawar.
  5. Akhire kita bisa lim sawetara ekstra ijo EVA karet sheet menyang gagang kembang. Lan voilà! Apa padha ora katon cute?

Yen sampeyan seneng kerajinan karo kembang, sampeyan uga bakal kasengsem ing…

kerajinan karo kembang

Yen sawise sinau nggawe mawar abang nganggo karet EVA, sampeyan pengin nggawe kerajinan anyar tanpa ninggalake tema kembang, aku nyaranake sampeyan entuk inspirasi kanthi maca postingan ing ngisor iki sing bakal nemokake kabeh usulan sing menarik iki.

Kembang kelopak sing dipompa nganggo kertas krep

Iki minangka kerajinan kanthi gaya kembang kanthi a wangun banget asli sing sampurna kanggo dekorasi omah utawa kanggo menehi hadiah kanggo wong sing seneng kerajinan kembang kaya sing sampeyan lakoni. Sampeyan bisa ndeleng carane iku rampung ing kirim Cara nggawe kembang kertas krep kanthi kelopak pompa.

Kembang karo karton endhog

Apa sampeyan duwe karton turahan saka bungkus endhog? Aja dibuwang! Kanthi sampeyan bisa nindakake kembang gaya negara. Kajaba iku, kerajinan iki duwe sawetara kaluwihan lan ngidini sampeyan daur ulang kardus, supaya bocah-bocah nglipur sedhela yen sampeyan pengin menehi kabel sajrone proses kasebut lan gampang banget kanggo nyiyapake. Sampeyan bisa ndeleng ing kirim Kembang karton endhog.

kembang kertas krep

Gagasan liya kanggo nggawe kembang yaiku alus kembang karo kertas krep pink. Sampurna kanggo menehi wong khusus bebarengan karo buku kanggo Saint George utawa bebarengan karo rincian liyane sing sampeyan senengi. Apa sampeyan pengin ngerti carane nindakake? aja kantun kirim Cara nggawe kembang saka kertas crepe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.