Carane nggawe pom pom saka kertas

Carane nggawe pom pom saka kertas

Gambar | Pixel

Amarga gampang digawe lan warni banget, kertas bungkus kertas Iki minangka salah sawijining kerajinan dekoratif sing paling apik kanggo dekorasi kabeh jinis pesta (ulang tahun, padusan bayi, pesta, lan liya-liyane) utawa malah kamar bocah. Pom-pom kertas nambahake sentuhan warna sing alus ing ruangan sing diselehake, nanging uga bisa digunakake kanggo tujuan liyane, umpamane minangka bagean saka kerajinan liyane sing bakal dibangun.

Iki minangka kerajinan sing sampeyan ora perlu nandur modal akeh banget, amarga bahan-bahan sing kudu sampeyan entuk cukup murah lan yen sampeyan penggemar kerajinan, mesthine sampeyan wis duwe akeh ing omah. Kajaba iku, tingkat kangelan nggawe pom pom kertas iki ora angel banget, supaya sampeyan bisa nggawe akeh pom pom kertas kanthi cepet kanggo menehi sarana sing dikarepake. Apa sampeyan pengin sinau nggawe pom pom kertas? Terus maca!

Carane milih ukuran lan werna pom pom kertas

Nggawe pom pom kertas

Pilih ukuran lan werna

Nalika nggawe pom pom kertas, sing pisanan kudu dipikirake yaiku kanggo tujuan apa sampeyan arep nggunakake. Kanggo pesta utawa kanggo dekorasi kamar anak? Yen kanggo pesta ulang tahun, pesta utawa pesta bayi, luwih becik nggawe pom pom kertas sing ukuran lan warna sing beda-beda. Kontras kabeh mau pancen apik tenan!

Ing sisih liya, yen sampeyan pengin nggawe pom pom kertas kanggo dekorasi kamar bayi utawa bocah-bocah, sing paling cocog yaiku milih warna sing cocog karo nada ruangan liyane utawa miturut rasa cilik. siji. Mbok menawa sawetara pengin akeh pom pom ing werna sing sregep lan liyane seneng nada netral. Sampeyan bisa uga pengin ngerti carane nggawe pom pom kertas kanggo dekorasi kamar dhewe.

Bahan kanggo nggawe kertas pom pom

Nggawe pom pom kertas

Minangka kita ngandika, ing bahan sing sampeyan butuhake kanggo sinau carane nggawe pompom kertas gampang banget kanggo njaluk lan kamungkinan sing sawetara saka wong-wong mau wis ing ngarep saka Kerajinan sadurungé. Cathetan!

  • Kertas sutra
  • Gunting
  • String utawa kawat alus
  • Pita pindho sisi (yen sampeyan pengin nggunakake pom pom kertas kanggo nempel ing permukaan langsung tinimbang digantung ing senar).

Carane nggawe pom pom saka kertas

Kertu bungkus kertas

Saiki teka sisih paling apik! Wektu kanggo nggawe pom pom kertas. Ayo ndeleng langkah demi langkah carane nggawe pom pom saka kertas.

  1. Gumantung saka ukuran sing arep digawe pompom, kita kudu ngganti lembaran kertas tisu. Yen pengin pompom gedhe, kita kudu nggunakake kabeh lembaran kertas lan yen pengin pompom cilik, sampeyan kudu ngethok lembaran ukuran sing dikarepake.
  2. Banjur njupuk sheets saka siji werna lan melu tengen ing tengah. Kanggo nindakake iki, kita cocog sudhut lan tandhani lempitan.
  3. Banjur wektu kanggo nggawe penggemar. Saben lembar kudu ukurane kira-kira 5 sentimeter. Elinga yen luwih tipis, luwih larang kanggo nggawe pom pom kertas. Lan ora masalah yen lembaran pungkasan luwih tipis amarga ora bakal katon ing asil pungkasan.
  4. Saiki njupuk senar saka ngendi sampeyan bakal nyumerepi pom pom kertas lan potong kira-kira 10 sentimeter luwih dawa tinimbang dawa sing dibutuhake. Ikat senar ing tengah kipas, ora kenthel lan ora kenceng.
  5. Sabanjure, gunakake gunting kanggo ngethok setengah bunder saka ujung kipas kertas kanggo menehi pom pom wangun bunder sing apik. Sabar karo langkah iki amarga bakal njupuk sawetara wektu ing wiwitan kanggo ngethok lapisan kertas sing dilipat.
  6. Langkah sabanjure yaiku mbukak kipas ing ujung lan miwiti nyopot saben godhong kanthi narik menyang tengah ing ngendi senar kasebut. Tindakake kanthi ati-ati! Iku gumantung ing asil sing apik.
  7. Lan siap! Sampeyan wis bisa nggawe pom pom kertas sing lucu iki. Gawe akeh sing dibutuhake ing macem-macem ukuran lan warna kanggo dekorasi papan sing sampeyan pilih.

Yen sampeyan pengin pom pom kertas digantung saka senar utawa kawat, dasi lan pasang ing langit-langit. Dheweke bakal katon apik banget!

Ing sisih liya, yen sampeyan pengin sinau carane nggawe pompom kertas minangka pelengkap kanggo kerajinan liyane, kita menehi saran supaya sampeyan nggunakake minangka dekorasi kanggo wit Natal, kanggo dekorasi kothak hadiah, kanggo dekorasi tas teh lan kanggo surprise diundang menyang brunch utawa cemilan ... kemungkinan ora telas!

Gagasan kanggo nggunakake pom pom kertas ing kerajinan

Yen sampeyan wis ngrampungake pom pom kertas sing lucu lan sampeyan pengin gabung karo sawetara kerajinan nanging sampeyan ora duwe inspirasi, aja kuwatir amarga ana sawetara ide kanggo nggunakake pom pom kertas ing kerajinan. Kang siji arep miwiti karo?

Monster karo pom pom kertas

Gambar| Persia Lou

Kepiye carane nggunakake pom pom kertas kanggo nggawe iki monsters cilik gumbyang? Padha apik kanggo dekorasi ulang tahun anak utawa pesta Halloween. Ing kasus iki, disaranake kanggo nggawe monsters saka macem-macem ukuran, werna lan pasuryan kanggo menehi macem-macem paling bisa. Bocah-bocah mesthi bakal seneng! Sampeyan bisa ndeleng carane pakaryan iki rampung ing blog Persia Lou.

Flamingo karo pom pom kertas

Flamingo karo pom pom kertas

Gambar| Lovemischka

Ide liyane kanggo nggunakake pom pom kertas ing kerajinan yaiku nggawe iki flamingo apik banget. Dheweke bakal narik kawigaten minangka pusat ing pesta tema Hawaii. Sanajan sampeyan uga bisa nggawe dheweke duwe rincian karo wong ing acara khusus kayata ulang tahun utawa minangka hadiah kanggo tradisi kanca sing ora katon. Sampeyan bisa ndeleng carane digawe ing blog Lovemischka.

Cara nggawe kembang saka kertas crepe

kembang kertas

Yen sampeyan seneng kerajinan kembang, sampeyan mesthi pengin nggunakake pom pom kertas kanggo nggawe iki apik lan apik. kembang nganggo kertas krep. Iku becik kanggo menehi, contone, bebarengan karo buku utawa rincian liyane. Lan sing paling apik, iku gampang banget! Sampeyan bisa sinau kabeh langkah ing kirim Cara nggawe kembang saka kertas crepe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.