Carane nggawe umpluk krasan gampang

Apa sampeyan kepingin weruh carane nggawe busa krasan kanthi gampang? Salah siji amarga sampeyan pengin menehi dhewe adus gelembung khusus utawa amarga sampeyan mung pengin nggawe sawetara umpluk kanggo seneng-seneng, ing kirim ing ngisor iki kita nerangake rong cara kanggo nggawe umpluk krasan gampang lan tanpa overcomplicating. Njupuk kertas lan potlot kanggo nulis apa sing sampeyan butuhake lan ... ayo miwiti!

Carane nggawe umpluk krasan gampang

Yen sampeyan nggoleki cara nggawe busa krasan tanpa komplikasi, sampeyan bakal seneng karo rumus iki. Kanggo nindakake, sampeyan ora butuh akeh bahan lan sampeyan bisa uga wis duwe sawetara ing omah.

Minangka kanggo prosedur, sampeyan bakal kaget carane prasaja iku. Kurang saka sepuluh langkah sampeyan bisa sinau carane nggawe umpluk krasan. Dadi tanpa ado maneh, ayo ndeleng bahan lan instruksi kanggo nggawe busa krasan iki.

Bahan kanggo sinau carane gampang nggawe umpluk krasan

  • Wadah plastik utawa tupperware
  • Piso
  • Kaos kaki
  • Botol plastik cilik
  • sabun sithik
  • A jar banyu

Langkah-langkah kanggo sinau carane nggawe busa krasan kanthi gampang

  • Kaping pisanan, njupuk kendi banyu lan kanthi teliti tuangake isine menyang tupperware.
  • Banjur, njupuk sabun lan disebarake ing jero tupperware. Tambah cukup kanggo nggawe akeh umpluk.
  • Reservasi tupperware kanggo mengko. Saiki njupuk botol plastik lan potong setengah kanthi bantuan piso. Sawise pamisah, njupuk mburi bolongan lan copot plug. Sampeyan banjur kudu nutupi bagean penengah karo kaos kaki, mbabarake bagean karo stopper.
  • Pick munggah tupperware maneh lan lebokake botol lan kaos kaki kanggo mboko sithik nyampur banyu lan sabun, aduk botol ing saindhenging wadhah.
  • Nalika campuran dicampur, nyebul hawa liwat sisih tutup botol. Sampeyan bakal weruh carane umpluk katon langsung! Iki minangka cara sing cepet lan nyenengake kanggo nggawe busa.
  • Yen sampeyan pengin nggawe umpluk warna, sampeyan bisa nggunakake pilihan kanggo nyelehake pewarna cilik ing kain kaos kaki sadurunge diunekake. Sawise kontak karo banyu lan sabun, umpluk bakal katon ing werna sing sampeyan pilih.

Carane gampang nggawe umpluk krasan kanggo jedhing

Yen sampeyan pengin sinau carane nggawe umpluk krasan kanthi gampang kanggo adus banyu panas sing santai nalika mulih kesel sedina muput, aja kantun teknik ing ngisor iki amarga kanthi sawetara perkara lan mung sawetara langkah sampeyan bakal bisa. bisa nggawa atmosfer saka spa favorit kanggo ngarep.

Ora kaya teknik sadurunge kanggo nggawe busa krasan, ing sabanjure sampeyan bakal nggunakake minyak esensial sing harmonis sing bakal menehi umpluk sampeyan aroma sing enak lan santai. Sampeyan bisa malah aplikasi werna kanggo umpluk yen pengin.

Yen sampeyan ora duwe ide nalika milih nada utawa wewangian kanggo ditambahake ing busa, aja kuwatir amarga ing pungkasan kiriman iki, kita menehi sawetara tips kanggo mbantu sampeyan mutusake tugas iki.

Bahan kanggo sinau carane gampang nggawe umpluk krasan kanggo jedhing

  • Basis sabun cair sing ora ana warna lan ora wangi.
  • Wadhah plastik.
  • Harmonizing minyak atsiri saka rasa kita kanggo nambah sabun.
  • Werna warna favorit sampeyan.
  • Tongkat utawa sendok kanggo nyampur sabun karo minyak atsiri lan pewarna.

Langkah-langkah kanggo sinau carane gampang nggawe umpluk krasan kanggo jedhing

  • Kaping pisanan, sampeyan butuh sabun cair sing ora ana warna lan ora wangi minangka unsur dhasar, amarga sampeyan bakal nambah mengko lan sampeyan bisa milih sing disenengi.
  • Tuangake ing wadhah plastik banjur pilih pewarna lan aroma sing sampeyan pilih. Aja kuwatir, ing ngisor iki kita bakal menehi pandhuan cilik supaya sampeyan bisa ngarahake dhewe karo nada lan aroma miturut efek utawa asil sing pengin digayuh ing jedhing.
  • Njupuk tongkat utawa sendok kanggo nyampur bahan kasebut. Nglakoake sawetara menit nganti kabeh wis digabung dadi siji.
  • Sawise nyiyapake campuran kasebut, isi bak mandi nganggo banyu anget lan tambahake sabun cair ing area jet banyu. Sampeyan bakal weruh carane ing sawetara menit umpluk saka werna lan ambu apik wiwit muncul kanggo adus sayah.
  • Saiki kabeh wis siyap kanggo nikmati!

Terapi warna lan aromaterapi kanthi nggawe busa krasan kanthi gampang kanggo jedhing sampeyan

Terapi warna, carane milih nada?

Gumantung ing keuntungan sing pengin sampeyan alami sajrone adus busa sing santai, sampeyan kudu nggatekake macem-macem sifat palet warna. Ayo padha ndeleng ing dhaptar ing ngisor iki:

  • Ungu: Sifat sing nyenengake digandhengake karo.
  • Biru: Nyuda rasa kesel.
  • Jambon: Nuduhake katentreman lan katentreman.
  • Abang: Iki ngemot vitalitas, semangat lan energi.
  • Oranye: Melambangkan optimisme lan energi.
  • Kuning: nggampangake konsentrasi.
  • Ijo: Nggambarake harmoni alam lan keseimbangan.
  • Putih: nglambangake kemurnian, harmoni lan keseimbangan.

Aromaterapi, carane milih minyak atsiri?

Aromaterapi minangka perawatan terapi alternatif sing mbantu ningkatake kesejahteraan fisik lan mental wong liwat nggunakake lenga atsiri saka tetanduran, woh-wohan lan kembang. Ayo ndeleng sifat-sifat sawetara sing bisa digunakake kanthi gampang nalika nggawe busa krasan.

  • Vanilla: wangi sing nggampangake swasana ati sing seneng lan tenang.
  • Lavender: ngilangake stres lan kuatir kanggo swasana santai lan nyenengake.
  • Eucalyptus: nambah konsentrasi lan nduweni sifat sing nyegerake.
  • Kayu manis: ningkatake kreativitas.
  • Rosemary: ambune banget ngresiki.
  • Lemon utawa mint: minangka aroma sing nyedhiyakake kesegaran lan sentuhan energi.
  • Neroli, chamomile utawa cendana: becik kanggo mbantu sampeyan turu.
  • Geranium: ngimbangi emosi lan pikiran.
  • Kelapa: nambah swasana lan nyuda negativitas.
  • Jasmine: menehi aroma sing nyenengake sing uga ngilangi ambu ora enak.
  • Rosa: nglawan sirah, sedhih lan insomnia.
  • Cedar: inspirasi tenang lan santai.
  • Thyme: revive memori.
  • Oranye: nduweni sifat ngresiki.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.