Seluler Halloween

Mobile lucu kanggo Halloween

Cara sing nyenengake kanggo nggawe seluler niru bentuk kewan sing khas ing preinan iki. Kita bakal nggawe laba-laba cilik loro, waluh loro lan bat XNUMX.

Pulpen desktop

Sampeyan mung mbutuhake sawetara pena kanggo nindakake tugas ing kantor utawa omah, nanging ...

Kembang EVA sing cantik

Kembang karet eva sing apik iki gampang digawe lan cocog kanggo digawe karo bocah. Ora suwe sampeyan bakal siyap dekorasi!

Awan kanthi tetes warna

Awan kanthi irungnya warna sing cocog kanggo dihias lan uga nganggo kerajinan iki sampeyan bisa nggawe bareng karo bocah-bocah lan nyenengake.

tetenger memedi

Tetenger wujud memedi

Nggawe bookmark memedi iku gampang ditindakake lan cocog karo bocah-bocah amarga dheweke seneng uga pengin maca.

Sinau babagan cara nggawe pemimpi

Sinau babagan cara nggawe pemimpi

Tutorial sing nyenengake kanggo sampeyan sinau babagan nggawe cat impen. Digawe nganggo bahan praktis lan kerajinan sing sederhana kanggo bocah.

kucing warna

Kucing kertas warna sing apik

Aja lali kerajinan sing gampang iki kanggo nggawe kucing kanthi kertas, luwih becik dekorasi omah sampeyan! Bocah-bocah bakal seneng!

kothak bandha

Nggawe kothak harta karun

Kothak kanggo digawe karo bocah-bocah nalika preinan iki. Dheweke bakal kesengsem amarga bisa njaga bandha. Digawe nganggo bahan sing gampang banget lan murah.

Nyumerepi foto kanthi wujud rasi bintang

Apa sampeyan seneng ndeleng rasi lintang ing wayah wengi? Bintang-bintang kasebut apik banget lan saiki sampeyan bisa nggawe konstelasi dhewe kanggo nggantung foto.

kriya ula

Ula nganggo karton kertas toilet

Ula iki gampang banget digawe lan bocah seneng karo asile. Sampeyan bisa nindakake sing dikarepake! Apa sampeyan wis duwe bahan kasebut?

ornamen karet eva kanggo potlot

Dekorasi kanggo potlot EVA

Aja lali karo ornamen potlot iki! Dheweke gampang banget digawe lan bocah-bocah seneng bareng karo sampeyan. Apa sampeyan wis mikir babagan sing kudu ditindakake?

kertu dandelion

Kertu dandelion lucu

Aja lali karo kertu dandelion lucu sing lucu iki. Gampang banget ditindakake lan cocog kanggo diwenehake kanggo wong sing spesial.

botol daur ulang

Gagasan botol didaur ulang

Kerajinan nggawe susuh manuk, burner innse lan planter. Gagasan praktis lan gampang daur ulang botol plastik.

Cara dekorasi lan cat watu sampeyan

Apa sampeyan duwe watu sing disimpen saka papan khusus lan sampeyan ora ngerti manawa bakal menehi sentuhan khusus? Utawa sampeyan pengin nggawe kerajinan ...

3 Kerajinan Paskah kanggo bocah kanthi tabung karton

Paskah bakal teka lan tegese kita kudu nyiyapake kerajinan Paskah kanggo ngrayakake tanggal iki. Ana akeh ide, nanging ing video saiki, kita sinau babagan nggawe 3 kerajinan Paskah nganggo tabung karton, sing cocog kanggo digawe ing omah karo bocah cilik, dheweke bakal seneng.

3 CRAFTS ING Rama

Tanggal 19 Maret, HARI Bapake dirayakake lan mulane ing posting iki aku bakal mulang sampeyan ...

Snowman

Kertu natal kanggo bocah sing nganggo salju

Natal bakal teka lan ing postingan iki, aku bakal nuduhake sampeyan carane nggawe kertu berbentuk salju lucu iki. Luwih becik digawe kanthi paling Sinau babagan cara nggawe kertu Natal iki kanthi wujud salju kanggo ngucapake selamat ing preinan kanggo kabeh kanca lan kulawarga.

Badut karet Eva kanggo dekorasi pesta bocah

Badut minangka karakter sing ditampilake ing akeh partai. Ing kiriman iki, aku bakal mulang sampeyan supaya bisa nggawe karet eva sing sampurna iki kanggo menehi sentuhan asli kanggo Sinau babagan nggawe badut karet eva iki kanggo dekorasi bagean pesta utawa hadiah ulang tahun bocah-bocah, katon apik banget.

Kertu ucapan bocah kanggo ulang taun

Ulang tahun minangka pesta bocah sing apik kanggo ngundang undhangan utawa kertu kaya iki. Yen sampeyan duwe kanca utawa kulawarga sing wis ulang taun, tinggal Sinau babagan cara nggawe kertu utawa undhangan iki kanggo ulang taun bocah, mula bakal katon apik lan sing paling penting, digawe dhewe.

Undhangan kanggo adus bayi utawa mbaptis bocah

Ing postingan iki, aku bakal mulang sampeyan babagan carane nggawe undhangan iki kanthi bentuk botol sing apik banget kanggo ngrayakake shower bayi utawa pesta baptis lan menehi sinau Sinau babagan carane nggawe undhangan iki kanggo adus bayi utawa baptis kanthi bentuk botol super asli kanggo gawe kaget tamu.

Cara nggawe piggy 3 baris kanthi karet eva

3 saurutan minangka game tradisional sing disenengi bocah-bocah amarga gampang banget lan gampang main game. Ing postingan iki, aku bakal mulang babagan sampeyan carane nggawe 3 saurutan kanthi bentuk babi nganggo karet eva, game sing cocog kanggo bocah cilik ing omah, mesthine bakal seneng-seneng !!!

Cara nggawe wong Hawaii nganggo daur ulang kertas gulungan

Ing postingan iki, aku bakal mulang babagan cara daur ulang tabung kertas jamban kardus lan ganti dadi basa Hawaii iki sing bisa nghias omah nalika musim panas. Sinau kanggo nggawe wong Hawaii iki nganggo gulungan jamban utawa kertas pawon lan dekorasi omah sampeyan kanthi sentuhan musim panas sing cocog kanggo bocah-bocah.

CARA Gawe ORGANIZER FROG Dening CD Recycling

Ing tutorial iki, aku menehi ide kanggo daur ulang utawa nggunakake maneh CD lan DVD lawas. Pancen cocog karo bocah-bocah lan dheweke bisa dekorasi kamar. Ing tutorial iki, aku menehi ide kanggo daur ulang utawa nggunakake maneh CD lan DVD lawas kanthi nggawe panitia kodhok.

Cara nggawe kapal daur ulang kapal bajak laut kanggo bocah

Pirates minangka karakter sing paling disenengi ing omah amarga kalebu bagean film lan petualangan favorit sing biasane ditemokake ing Sinau nggawe kapal bajak laut iki sing ngambang ing cor daur ulang banyu, sawijining kerajinan sing paling sampurna kanggo sing paling cilik ing omah.

Game pendidikan kanggo sinau nomer kanggo Anak

Sinau angka minangka salah sawijining tugas ngapalake pisanan sing dimiliki bocah. Ing kiriman iki, aku bakal mulang sampeyan babagan cara nggawe game pendhidhikan supaya sampeyan bisa sinau nindakake game pendhidhikan iki supaya bocah cilik ing omah bisa apal nomer 1 nganti 8 kanthi cara sing nyenengake.

Cara nggawe game mangkuk iwak kanggo bocah-bocah

Ing tutorial iki, aku nuduhake sampeyan carane nggawe game mangkuk iwak. Iki kalebu jinis tangki iwak sing ana gambar utawa siluet kewan segara, sing kanthi rod kasebut bisa Fishing. Yen sampeyan pengin ngerti kepiye carane ditindakake lan dipraktekake, tetep tinggal ndeleng langkah demi langkah.

Cara nggawe tanggalan anak - Langkah demi langkah

Ing tutorial iki, aku nuduhake sampeyan carane nggawe tanggalan anak, sing cocog kanggo bocah cilik kanggo sinau dina, minggu lan wulan taun kanthi cara sing nyenengake lan kreatif. Pancen apik yen ditindakake ing kelas utawa ing omah kanggo ruangane bocah-bocah.

Kertu undhangan ulang taun bocah

Sinau babagan cara nggawe kertu ulang taun utawa undhangan iki, sampurna kanggo ngundang kanca lan kulawarga menyang pesta, dheweke mesthi bakal seneng.

Langkah demi langkah kanggo nggawe medali kanggo Dina Ibu

Ing tutorial iki, aku mulang sampeyan carane nggawe medali kertas, sampurna kanggo digawe karo bocah. Saiki yen Hari Ibu wis cedhak, sampeyan bisa nggawe pribadi kanggo menehi saben ibumu. Dheweke bisa menehi jeneng utawa ukara, lan nggunakake warna apa wae sing dikarepake.

CARA Gawe Wreath Kembang Kertas Cepet lan Gampang

Kanggo musim semi karangan kembang iku apik banget ing tembok lan lawang. Kanthi tutorial iki, sampeyan bisa nggawe kertas kanthi ukuran lan warna sing dikarepake, nanging kanthi cepet lan gampang. Iki uga cocog karo bocah-bocah.

3 IDE WITH WAXES WARNA UTAWA CRAYOLAS

Ing tutorial iki, aku menehi 3 ide kanggo nggawe krayon warna utawa uga dikenal minangka krayon. Dheweke cocog banget karo bocah-bocah, utamane ide pisanan lan nomer loro. Ing kaping telune nggunakake sandhangan wesi, nanging kanthi pengawasan wong diwasa ora bakal ana masalah.

Cara nglukis gambar nganggo driji

Ing tutorial iki, kita bakal ndeleng cara nglukis gambar nganggo driji, gampang banget lan nyenengake lan kanthi langkah demi langkah, bocah bisa nindakake kanthi gampang

Daisy karet busa umpluk Eva

Kembang karet Eva

Sinau babagan cara nggawe kembang karet kaya kembang aster animasi iki sing lucu banget. Cocog kanggo kerajinan tangan lan gampang ditindakake!

Cara nggawe pena es krim kawaii

Ing tutorial iki, aku nuduhake sampeyan carane nggawe pena es krim kawaii. Saiki wis pas banget yen musim panas teka karo bocah-bocah.

Cara nggawe magnet kulkas es krim

Sinau babagan cara nggawe magnet iki kanthi bentuk es krim utawa lolly kanggo dekorasi kulkas utawa kulkas ing omah musim panas iki kanthi busa eva.

Disk Kumihimo krasan DIY

Ing kerajinan saiki, kita bakal nggawe disk Kumihimo krasan DIY. Sampeyan bisa nggawe akeh sing dikarepake lan ukuran sing dikarepake,

kertu hadiah Halloween

Cara nggawe kertu Halloween

Yen sampeyan pengin ngesanake Halloween iki, wenehake kertu Halloween iki lan sampeyan bakal ngejut para tamu. Cathet langkah demi langkah.

keychain cookie donlusi kawaii

Kerajinan Kawaii. Keychain cookie

Sinau babagan carane nggawe keychain wajan cookie kanthi karet eva gampang banget. Asile apik, asli banget lan cepet banget ditindakake.

Mahkota kanggo ulang taun bocah

Ora luwih apik tinimbang mbuwang awan main bareng bocah-bocah, mula dina iki kita menehi ide sing asli banget, carane nggawe mahkota cilik kanggo ulang taun bocah

Kothak wujude kembang

Ora ana sing luwih apik tinimbang nggawe tamu wareg, amarga tutorial kothak sing arupa kembang iki cocog kanggo dadi souvenir

magnet karet eva frosted

Magnet Frosted kanggo musim panas

Sinau babagan dekorasi kulkas kanthi magnet musim panas kanthi bentuk es krim. Gampang banget lan asil sing bisa dideleng iku apik banget!

cincin karet eva

Dering kembang karet Eva

Sinau babagan cara nggawe cincin kembang karet eva paling gampang iki. Nggabungake, sampeyan pengin lan nggawe model sing beda.

tetenger kertas wit

Tandha wit kertas

Gawe tetenger bentuk wit iki saka kertas. Ide sing apik kanggo nggunakake maneh bahan scrapbooking lan kertas.

boneka driji karet eva

Boneka driji. Wayang manuk

Sinau nggawe boneka utawa boneka driji kasebut kanthi karet eva sing bakal disenengi bocah cilik ing omah. Dheweke asli banget lan gampang.

boneka driji marionette jellyfish karet eva donlumusical

Boneka driji. Boneka ubur ubur

Sinau babagan cara nggawe boneka utawa boneka driji iki paling becik kanggo nyritakake segara marang bocah-bocah lan gampang ditindakake.

Carane nggawe gelang

Ing kerajinan iki, kita bakal nemokake cara nggawe gelang kanthi cara sing gampang digawe bocah lan bisa nindakake kegiatan nalika musim panas.

Gelang gampang ing rong menit

Ing kerajinan iki, kita bakal nemokake cara nggawe gelang gampang karo bocah-bocah sajrone rong menit lan pamer boneka sing nyenengake ing musim panas iki.

kupu-kupu lukisan kupu-kupu bocah

Lukisan kupu-kupu bocah

Sinau babagan cara nghias nursery bocah wadon kanthi piring plastik sing sederhana. Asil sampeyan bakal kaget.

pesawat nganggo tongkat kayu donlumusikal

Pesawat kanthi teken kayu

Kanthi teken kayu, bangun pesawat iki dadi asli lan gampang banget supaya bocah cilik ing omah seneng-seneng.

liontin semangka

Liontin semangka karet Eva

Sinau babagan cara nggawe liontin semangka sing sampurna kanggo bocah kanthi busa eva. Dheweke mesthi seneng-seneng lan entuk hadiah sing apik banget.

Buku catetan bocah

Kita bakal nggawe sawetara notebook kanggo bocah-bocah, kanthi cara sing gampang lan gampang, sing paling apik yaiku supaya bisa dirampungake dening paling cilik omah.

mobil tetenger karet eva

Mobil tetenger karet Eva

Sinau babagan nggawe bookmark karet eva sing sampurna kanggo bocah kanthi bentuk kereta dorong. Dheweke mesthi seneng karo bukune.

tas pesta jantung

Kantong jantung kanggo pesta

Sinau babagan cara nggawe tas ati iki kanggo pesta sing paling cilik ing omah. Cocog kanggo ulang tahun lan acara apa wae.

monster kertas

Monster kertas

Sinau babagan cara nggawe monster kertas sing nyenengake kanggo bocah. Dheweke pancen seneng lan seneng banget. Dheweke gampang banget.

carane nggawe iwak eva karet

Iwak karet eva bocah

Sinau babagan cara nggawe iwak karet eva lucu iki. Iki minangka kerajinan sing cocog kanggo bocah lan asile apik banget !!!

Cara nggawe cookie rejeki kertas

Sinau babagan cara nggawe cookie rejeki kertas sing misuwur, sing cocog kanggo diparingi hadiah lan digunakake minangka souvenir ulang tahun.

tetenger karet eva kodhok

Tandha karet Eva. Kodhok

Bocah seneng bookmark. Sinau babagan cara nggawe kodhok sing apik iki kanggo dekorasi crita lan notebook.

wadhah potlot karet keong eva

Keong wadhah potlot karet EVA

Keong wadhah potlot iki minangka aksesoris sing apik kanggo bocah-bocah sing ana ing omah kanggo dekorasi kabeh tulisan ing sekolah.

Spyglass bocah

Ing kerajinan saiki, kita bakal ndeleng langkah demi langkah babagan cara nggawe kaca mata-mata bocah saka tabung karton.

Tetenger kanthi klip

Ing tutorial iki, sampeyan bisa ndeleng cara nggawe bookmark kanthi klip sing digawe kanthi asil sing apik banget.

Winnie pooh digawe karo fimo

Artikel kanggo nggawe Winnie the Pooh nganggo lempung polimer. Kerajinan sing cocog kanggo kulawarga utawa yen sampeyan seneng cetakan nganggo lempung polimer.

Cara nggawe minion lempung polimer

Artikel sing didedikake kanggo film Minions, ing kono, sampeyan bakal nemokake tutorial kanggo nggawe minion sing nyenengake ing lempung polimer.

tiara india

Tiara India kanthi wulu warna

Tiara India kanggo muter lan macak. Digawe dhewe nganggo pena karton lan kertas warna. Supaya seneng-seneng lan seneng-seneng.

wadhah pacifier kain

Sing duwe pacifier kain

Sing duwe pacifier kain minangka tambahan sing cocog kanggo digabung karo klambi bayi utawa dadi hadiah kanggo ibu utawa bayi sing lagi ngandut.

doudou cilik

Doudou cilik nganggo label.

Doudou cilik sing bisa diwenehake utawa kanggo bayi dhewe minangka dolanan sing apik kanggo bocah cilik sing seneng label, tekstur lan warna kasebut.

Rampung dompet bocah

Dompet bocah kanthi sworo seru lan dekorasi

Dompet bocah kanthi sworo seru. Gampang banget ditrapake lan digunakake kanggo nutup bocah-bocah wadon. Iki minangka kerajinan sing apik kanggo bocah cilik sing ana ing omah.

Pompero sing dihias

Pompero dihias kanggo nggawe gelembung sabun

Kanthi pompero sing dihias lan campuran iki kanggo nggawe gelembung sabun sing sampurna, kita bakal seneng-seneng sajrone jam kanthi biaya sing murah banget. Bocah-bocah seneng dolanan.

Sabun umpluk bocah

Sabun Gelembung, campuran sing sampurna

Gelembung sabun. Opo maneh sing nyenengake? Ing tutorial iki, sampeyan nuduhake cara nggawe campuran sing sampurna supaya gampang nggawe gelembung sabun sing gedhe lan awet.

Gelang kupu kanggo bocah-bocah wadon

Gelang gawenan tangan kanggo bocah-bocah wadon

Gelang kanggo bocah-bocah wadon, pelengkap sing apik kanggo musim semi musim panas iki. Kanthi tutorial sing gampang iki, sampeyan bakal bisa nggawe kabeh Gelang kanggo bocah-bocah wadon sing sampeyan usul.

Cara pewarna sayuran kanggo dolanan bocah

Ing tutorial iki, kita mulang babagan cara nutupi legume, kanthi gampang, murah lan mung sawetara langkah sampeyan bakal bisa golek cara kanggo nyenengake anak-anak lan seneng-seneng.

Lentera Cina

Lentera Cina kanggo bocah

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe lantern khas China. Kanthi cara iki, kita mulang budaya liya kanggo bocah cilik.

Strollers karo kothak karton

Strollers kanggo bocah

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe strollers kanggo bocah saka kothak karton. Cara kanggo mulang bocah kanggo daur ulang.

Bank piggy kanggo bocah

Bank piggy kanggo bocah

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe piggy bank kanggo bocah kanthi kothak karton. Kanthi cara iki, dheweke bisa nyelehake lan njupuk kapan sing dikarepake.

Kertu 3D

Kertu 3D

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe kertu 3D sing paling apik sing asli kanggo acara kasebut nalika bisa ngajak wong mulih.

Gantungan kunci nganggo karet eva

Gantungan kunci nganggo karet eva

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe gantungan kunci karet eva sing apik. Dadi bocah sing luwih tuwa bisa duwe aksesori sing dipersonalisasi kanggo kuncine.

Kucing dirasa

Kucing dirasa

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe anak kucing sing diiseni sing digawe karo dirasakake supaya bayi bisa duwe pet sing diiseni.

Sapa sing Adat

Game Sing Sapa dipersonalisasi

Ing artikel iki, kita mulang sampeyan babagan cara nggawe game mitos sing digawe paling khusus karo tangan kita dhewe. Sapa sing

Telung Wicaksana karo coklat

Telung Raja kanthi coklat

Ing artikel iki, kita mulang supaya sampeyan nggawe Three Wise Men sing sederhana nganggo bonbon coklat manis kanggo mlaku-mlaku ngubengi omah. Apik kanggo raja wengi.

Kertu natal timbul

Kertu Natal

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe kertu Natal sing apik kanggo wengi Natal mbesuk. Hadiah khusus sing bisa digawe bocah.

Lonceng natal nganggo kapsul kopi

Lonceng karo kapsul kopi

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe lonceng super kapsul kanthi kapsul kopi. Kerajinan sing nyenengake kanggo bocah cilik ing omah.

Portal Betel

Portal Betel

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe portal Betlehem sing apik kanthi bahan daur ulang kayata kothak sepatu. Kerajinan sing cocog kanggo bocah.

Tanggalan Advent

Tanggalan Advent

Ing artikel iki, kita mulang babagan carane nggawe tanggalan petualangan khusus. Digawe nganggo kothak daur ulang cilik lan guncang bocah-bocah.

Wit Natal ing papan tulis

Wit Natal nganggo papan tulis

Ing artikel iki, kita nuduhake kerajinan sing gampang lan cepet supaya bisa nggawe wit Natal karton lan dekorasi minangka papan kanggo bocah.

Hadiah Natal karo cookie

Hadiah Natal karo cookie

Ing artikel iki, kita menehi cara kanggo menehi cookie ing Natal kanthi cara khusus. Mula, bocah-bocah bakal luwih ilusi.

Pompoms Natal

Pompom wol

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe pompon wol sing gampang kanggo ningkatake katrampilan motor bocah. Kerajinan sing nyenengake uga.

Ajar bocah kanggo rajutan

Ajar anakmu kanggo rajutan

Ing bengkel nyulam iki, sampeyan bisa mulang bocah kanthi macem-macem teknik kanggo nambah katrampilan motor. Kajaba iku, dheweke bakal sinau njahit mbesuk.

Binocular tape karton lan washi

Teropong bocah

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe teropong sensasional kanggo bocah sing digawe nganggo karton lan dihias nganggo tape washi.

Rod stamping

Rod stamping

Stamping minangka kerajinan sing biasane disenengi bocah cilik, mula kita daur ulang gulung pita perekat kanggo nggawe roda stamping.

Cangkir teh bocah nganggo karton

Cangkir karton

Ing artikel iki, sampeyan menehi cangkir lucu karo gulungan kertas kanggo nggawe teh sing apik kanggo kabeh wong bisa muter kulawarga.

Teka-teki nganggo teken es krim

Teka-teki nganggo teken es krim

Ing artikel iki, kita nuduhake cara supaya bocah-bocah seneng-seneng nggawe bedhekan cilik nganggo tongkat es krim, ide kanggo dolanan liyane.

Pesawat sendok

Sendok nganggo swiwi

Kadhang kala angel menehi panganan kanggo bocah, mula kita nuduhake pesawat sendok iki supaya bisa nyenengake nalika mangan. Cara nyenengake sing gampang.

Ngatur pena nganggo CD

Tutorial babagan cara ndandani pena nganggo CD lawas. Kita bakal nggunakake tape supaya potongan CD sampurna lan bakal dipasang ing pena

Memedi Halloween

Memedi Halloween karo gauze

Memedi minangka elemen khas Halloween amarga iki, kita dadi kerajinan sing digawe nganggo kasa perban, mula kita bakal menehi orisinalitas.

Kanthong permen kanggo halloween

Kanthong permen kanggo halloween

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe tas kejutan nganggo permen kanggo pesta Halloween, cara asli kanggo dikirim menyang bocah-bocah.

Hantu kanggo halloween nganggo karung sampah

Hantu kanggo halloween

Pesta Halloween wis nyedhak saben dina, dadi kanthi dekorasi sampeyan ora bakal kliwat memedi sing hebat, dina iki kita mulang sampeyan carane nggawe.

Bat nganggo gulung kertas kanggo halloween

Bat nganggo gulung kertas jamban

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan bat lucu sing digawe nganggo gulungan kertas jamban kanggo medeni kabeh wong ing kulawarga nalika wengi Halloween.

Sumo bowling

Sumo bowling

Ing artikel iki, kita nuduhake game sing nyenengake sing bisa digawe kanthi daur ulang botol plastik kanggo nggawe bowling sumo lucu kanggo bocah.

Nomer matématika ing watu

Nomer matematika asli kanggo bocah

Matematika penting banget kanggo sinau bocah, mula dina iki kita nuduhake sampeyan carane nggawe game kanthi angka matematika kanthi watu.

Boneka kardus

Boneka kardus

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe boneka sing apik kanggo bocah cilik sing ana ing omah kanthi potongan-potongan karton sing ana ing omah.

Endhog kaget karo pesen ing njero

Endhog karo pesen kaget

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara nghias endhog lan ninggalake pesen kanggo hadiah ulang tahun utawa pesta bocah liyane.

3 saurutan kanggo bocah

DIY: 3 saurutan kanggo bocah

Game papan penting kanggo sinau bocah, mula saiki kita mulang sampeyan babagan cara nggawe 3-in-a-row supaya ora dirasakake kanggo bocah cilik.