CD daur ulang liontin warna

CD daur ulang liontin warna

Pendant iki spektakuler, kita seneng warna lan orisinalitas. Kanthi CD lawas sing ora digunakake maneh, sampeyan bisa nggawe mobile hippie cantik iki. Kita bakal nggawe pirang-pirang kelopak kanthi cakram lan banjur dibungkus nganggo pita rambut, menehi warna sing aneh. Banjur kanthi manik-manik, tassels lan jahitan kanthi tangan kita bisa mbentuk kabeh struktur. Kabeh apik tenan!

Bahan sing digunakake kanggo gantungan:

  • 4 Cds sing wis ora digunakake maneh.
  • Gummies cilik kanggo rambut, 8 pink neon lan 5 kuning neon.
  • 8 pom pom ijo peteng gedhe.
  • 1 pom pom wungu cilik.
  • 5 pita rambut pink cahya cilik.
  • 15 bal manik plastik utawa kayu kanthi warna sing beda-beda.
  • Wulu pink.
  • Wulu kuning.
  • Benang putih kandel.
  • Jarum.
  • Gunting.
  • Silicone kanggo panas lan bedhil kang.

CD daur ulang liontin berwarna

Sampeyan bisa ndeleng kerajinan iki kanthi langkah demi langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah pisanan:

Kanthi bantuan Cd, kita nggambar salah siji sisi Cd liyane lan nggawe wangun salah sawijining kelopak. Nalika kita wis digambar, kita Cut metu. Kanthi petal sing dipotong iki, kita bakal nggawe 12 kelopak liyane lan dipotong.

Langkah kapindho:

Kita mbungkus 8 kelopak kanthi gummies pink neon. Yen kita sok dong mirsani sing padha ora uga tetep, kita bisa lim karo silikon sethitik ing sudhut. Kita mbungkus 5 kelopak kuning neon.

CD daur ulang liontin berwarna

Langkah katelu:

Kita nggawe kembang tengah saka struktur. Kita njupuk benang lan jarum kanggo jahitan. Kita melu salah siji saka karet gelang lan jahitan iku lempitan. Kita jahitan menyang sabanjure sing uga bakal dilipat. Kita bakal nindakake sing padha karo ing ngisor iki, nggawe kembang saka 5 gumdrops sing dilipat. Nalika kita wis kawangun, kita njupuk pompom ungu lan jahitan ing tengah.

Langkah kaping papat:

Kita nggawe tassels. Kita gabungake rong driji tangan lan kita ngubengi. Ing total 12 babak lan kita Cut thread. Kita njupuk wulu kuning lan mbungkus ing sisih ndhuwur struktur sing wis dibentuk, kita nindakake 8 giliran, kita dasi lan dipotong. Kita ngethok bagian ngisor tassel kanthi gunting kanggo mbentuk pinggiran tassel.

Langkah kaping lima:

Selehake petals saka pita karet jambon munggah. Kita sijine kaya kembang lan sijine silikon ing ends supaya tetep bebarengan. Antarane petal kita lem pompom ijo.

Langkah Enem:

Kita njupuk benang maneh lan jahitan ing salah siji ujung petal kuning. Kita miwiti nglebokake telung manik-manik, kita ninggalake cukup benang kanggo nggawe liontin lan kita jahitan ing ndhuwur struktur. Kita nindakake perkara sing padha karo 4 kelopak kuning liyane. Kanggo ngrampungake, kita njupuk potongan wol lan nempelake ing sisih ndhuwur minangka liontin, supaya bisa nggantung liontin CD seluler utawa daur ulang.

Langkah kaping pitu:


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.