Centerpieces kanggo dekorasi ing mangsa panas

Hello everyone! Ing kerajinan saiki kita bakal weruh carane nggawe macem-macem jinis aransemen kembang kanggo dekorasi meja kita ing mangsa panas.

Apa sampeyan pengin ngerti apa pusat kasebut?

Nomer tengah 1: lilin lan kembang teratai

Pusat musim semi

Nggawe centerpieces nggabungke kayu, watu lan kembang tansah sukses, nanging yen kita uga nambah lilin, iku bakal menehi tutul khusus kanggo sing nedha bengi panas.

Sampeyan bisa ndeleng carane nggawe centerpiece iki kanthi ngetutake link ing ngisor iki: Barang tengah mawa kembang, watu lan lilin

Nomer tengah 2: succulents alami utawa buatan

Succulents minangka pilihan sing sampurna kanggo dekorasi, kita uga duwe pilihan kanggo nggawe pusat alami utawa buatan amarga jinis tanduran iki butuh mbanyoni sethithik.

Sampeyan bisa ndeleng carane nggawe centerpiece iki kanthi ngetutake link ing ngisor iki: Terarium succulents buatan sing katon nyata

Nomer tengah 3: kembang, lilin lan watu

Pusat aromatik

Kita duwe lilin, kembang lan watu maneh, nanging wektu iki lilin sing kita pasang bakal aromatik supaya saliyane kanggo dekorasi visual, kita nindakake olfactory.

Sampeyan bisa ndeleng carane nggawe centerpiece iki kanthi ngetutake link ing ngisor iki: Bahan lilin wangi

Centerpiece nomer 4: Bowl saka tombol

Centerpiece kanthi tombol

Pusat sing beda, kanggo sing seneng warna lan orisinalitas. Kita bisa ninggalake mangkuk iki utawa dekorasi kanthi nglebokake barang ing njero.

Sampeyan bisa ndeleng carane nggawe centerpiece iki kanthi ngetutake link ing ngisor iki: Barang tengah digawe nganggo tombol warna

Lan siap! Sampeyan wis duwe gagasan beda kanggo nggawe centerpieces lan dekorasi nalika cuaca apik kanggo sampeyan utawa tamu.

Muga-muga sampeyan semangat lan nindakake kerajinan kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.