Dekorasi cangkir

Dekorasi cangkir

Natal wis kliwat nanging festival isih tetep. Isih wengi wengi taun anyar lan telung wong wicaksana, mula dina iki dakwujudake salah sawijining Hadiah raja saka mitra, Alberto, mulane huruf A. Kanthi cara iki, kita menehi hadiah pribadi lan asli.

Antarane hadiah saka Reyes yaiku sing dituku lan hadiah sing digawe karo tangan sampeyan dhewe, aku mesthi nyoba nyampur rong jinis kasebut. Tuku sing sampeyan seneng lan dekorasi, yen sampeyan bisa, kanthi menehi sawetara tutul adat lan duweke nganggo tanganku, supaya luwih akeh padha matur nuwun.

Bahan

  • Mug warna.
  • Pensil.
  • Folio.
  • Spidol ireng.
  • Nelusuri kertas.
  • Penanda permanen tip apik.
  • Aturan.
  • Semangat

Proses

Kaping pisanan, kita bakal nggawe A kanthi tulisan tangan kita dhewe ngewangi kita supaya bisa bener. Yen sampeyan pengin menehi luwih akeh cangkir, sampeyan bisa nggawe dhisikan jeneng kulawarga.

A iki bakal kita deleng lan kita bakal tetep ing cangkir kanthi semangat lan, ing sangisore, kita bakal nyelehake selembar kertas pelacakan sing nutupi kabeh permukaan A.

Sawise Kita bakal maneh kabeh A nganggo potlot menehi tekanan sethithik supaya ditandhani kanthi bener. Kita bakal nggawe nganti 2 pass.

Banjur kita bakal mbusak kertas kasebut nganggo A lan kita bakal bisa ndeleng cara menehi tandha. Sabanjure, kita bakal mbusak kanthi sethithik nganggo driji utawa nganggo serbet, banjur dicet nganggo spidol permanen.

Pungkasan, yen kabeh lirik wis dijabarke, kita bakal ngisi njero grating nganggo spidol permanen liwat kabeh permukaan A.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.