Dekorasi kembang kranjang anyaman

Dekorasi keranjang anyaman nganggo kembang aluminium

Ing dina iki, aku mlebu kanthi jagad sing narik kawigaten, kerajinan. Nggawe obyek utawa nggawe ide Kanthi tangan sampeyan dhewe minangka sesuatu sing nyenengake lan nglegakake aku, mula wiwit saiki aku wiwit kolaborasi karo tim sing apik iki kanggo nyedhiyakake kerajinan tanpa wates sing bisa dituduhake karo sampeyan.

Kanggo miwiti aku nggawa sampeyan iki dekorasi kembang kanggo kranjang anyaman sing sampeyan duwe ing omah. Kembang digawe saka aluminium, mula bakal tahan luwih dawa tinimbang kembang sing ditemokake ing lapangan. Dadi, iku cara sing apik kanggo Daur-ulang kaleng kaleng uga kranjang lawas sing ana ing omah lan pengin menehi sentuhan sing luwih canggih.

Bahan

  • Kaleng wedang aluminium.
  • Gunting.
  • Cat akrilik.
  • Sikat
  • Semangat
  • Pukulan bolongan sing bentuk kembang.
  • Kabel
  • Lem kanggo logam (silikon).

Proses

Kaping pisanan, kita bakal mbukak kanthi gunting lan kanthi tliti ngombe kaleng. Sawise kaleng dibukak, kanthi doyo bolongan sing bentuk kembang, kita bakal nyuda pirang-pirang kembang, kanthi maksimal nggunakake bahan kasebut.

Dekorasi keranjang anyaman nganggo kembang aluminium

Banjur, yen sampeyan duwe kabeh kembang aluminium sing dipengini kanggo kranjang anyaman, ing kita bakal ngecet warna seragam (putih minangka pilihan sing apik), saengga luwih gampang kanggo ngetrapake warna liyane. Kanggo kembang iki, godhong wis disapu kanggo menehi looser lan ora kakehan tutul.

Dekorasi keranjang anyaman nganggo kembang aluminium

Banjur Kita bakal lem kembang loro-loro nganggo silikon, mula kita bakal entuk efek relief. Kajaba iku, kita bakal nempelake kabel ing sisih mburi, anggere bisa mengko naleni kranjang anyaman.

Dekorasi keranjang anyaman nganggo kembang aluminium

Pungkasan, kita bakal tali kabel Antarane kesenjangan sing ana ing kranjang anyaman, kita bakal menehi sawetara puteran supaya wis apik lan kita bakal nglereni.

Muga-muga sampeyan seneng kerajinan iki lan dipraktikake. Minangka kegiyatan sing nyenengake banget kanggo dituduhake karo bocah-bocah wadon dekorasi kranjang sepedha dhewe.

Informasi luwih lengkap - Kranjang digawe saka botol plastik

Sumber - Kerajinan jagad


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.