Dekorasi kothak Ferrero rocher kanthi majalah

Kothak r Ferher antik

Ora suwe maneh bakal cedhak Valentine lan hadiah macem-macem kanggo pacar lan pacar. Perkara normal ing pirang-pirang pasangan yaiku tuku detail kayata kembang, coklat, permata khusus kanggo nggawe hubungan liya, lsp.

Nanging, ing kene kita nuduhake sampeyan kanthi cara prasaja supaya bisa oleh-oleh tangan kita dhewe lan murah sing regane luwih akeh tinimbang sing komersial. Kanthi prasaja kothak ferrero rocher kita bisa nggawe kothak perhiasan vintage kanggo mitra.

Bahan

  • Kothak Ferrero rocher.
  • Majalah mode.
  • Lim
  • Gunting.

Proses

  1. Kita ngethok sing paling disenengi ing majalah mode. Gambar, model, kewan ingon, perhiasan lsp.
  2. Kita nempelake foto sing paling disenengi ing sampingan saka kothak ferrero. Iki bakal gumantung karo wong sing bakal diwenehake, yen ngono aku seneng karo segawon.
  3. Kita mung kudu lunga isi kothak nganggo potongan ngurus pinggir sing apik.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.