Teka-teki sing dirasakake kanggo bocah

Teka-teki sing dirasa

Teka-teki minangka salah sawijining game paling apik kanggo bocah-bocah, wiwit saka sing paling enom nganti sing duwe keragaman fungsional. Ana macem-macem jinis teka-teki lan kabeh ngasilake asil sing apik, gumantung karo ciri khas bocah.

Saliyane, game ing kain kayata dirasakake cocog kanggo nggarap indra lan katrampilan motor. Apa sing nggawe teka-teki sing dirasakake iki dolanan sing sampurna kanggo bocah cilik supaya bisa ngembangake kabeh kabisan. Sensori uga fisik utawa kognitif. Kajaba iku, gampang kanggo nindakake lan Sampeyan bisa nggawe kabeh jinis tokoh kanggo panggunaan lan rasa seneng bocah cilik.

Cara nggawe teka-teki sing dirasa langkah demi langkah

Cangkriman, bahan

Kanggo nggawe teka-teki sing dirasakake iki kita butuh bahan ing ngisor iki:

  • Kain sing dirasakake pied
  • Pencil
  • Gunting
  • Utas kanggo sulaman
  • Jarum reged
  • Utas perak
  • Lembar saka Papel
  • Velcro adesif

Pilih desain kanggo nggawe bedhekan

Kita nggambar gambar teka-teki kasebut

Kaping pisanan kita bakal nggambar tokoh sing dipilih ing kertas, ing kasus iki werni warna. Kita ngethok bagean sing beda kanggo ngrasakake.

Kita tandhani potongan kasebut

Kita nggunakake cetakan kanggo nggawe potongan ing kain sing dirasakake, kanthi warna sing beda-beda. Kanggo dhasar kita nglereni roso 30 kanthi 30 alun-alun sentimeter.

Kita dekorasi potongan kasebut

Saiki kita bakal nggunakake utas perak kanggo nggawe jahitan cilik ing pinggir potongan teka-teki, mula bakal katon luwih ayu.

Kita nggawe basis

Kanggo nggawe bentuk teka-teki ing pangkalan, kita arep lebokake cetakan kertas lan gambar ing kain. Kanthi benang sulaman kita nggambar potongan siji-siji, kanthi warna sing beda-beda. Pungkasan, kita sijine sawetara velcro adesif supaya bisa gabung karo potongan-potongan teka-teki kasebut.

Kita nyelehake velcro

Saiki kita kudu nyelehake bagean liyane saka velcro adesif ing potongan-potongan teka-teki supaya bisa gabung menyang pangkalan lan gambar kasebut lengkap.

Potongan puzzle

Lan kaya iki katon kaya potongan-potongan teka-teki indera iki sampeyan bisa nggarap warna, katrampilan motorik, konsentrasi utawa indra bocah cilik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.