Dolanan Daur Ulang: Suling Sulap!

Kerajinan suling

Salah sawijining perkara sing paling disenengi karo bocah-bocah yaiku kabeh Juguetes ngemot musik. Dadi ora mesthi dolanan dolanan sing larang regane, ayo eling yen kadang tumindak sing paling gampang lan gampang yaiku dolanan sing disenengi karo bocah-bocah lan nyenengake bocah-bocah nalika dolanan dolanan dolanan sepisan banjur dibuwang yaiku ing dhadha dolanan.

Ing kasus iki, kita bisa nggawe suling kanthi sederhana kaya sedotan, sedotan, alang-alang utawa apa wae sing pengin diarani. Dheweke didol ing supermarket apa wae. Sampeyan mbutuhake akeh suling kaya sing sampeyan butuhake, bisa digunakake nganggo papat sedotan utawa nganggo rolas.

Kajaba sedotan, sampeyan uga butuh tape utawa tape. Pilihan liyane yaiku lem, nanging yen sampeyan bisa milih tape, mula luwih becik, luwih gampang ditindakake lan luwih aman. Kaya sing sampeyan ngerteni, kita mung butuh sawetara prekara lan saiki ayo padha suling!

Gampang kaya njupuk sedotan lan ngethok saben wong luwih sithik tinimbang sadurunge, kita bisa nggunakake paugeran kanggo ngukur. Kita bakal terus ngiris sedotan nganti kasedhiya sawetara (kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, miturut kekarepan sampeyan).

Mengko kita nyelehake lapisan tape utawa tape, nyelehake sedhot kanthi tliti, lan bungkus karo pita kasebut supaya ditempelake. Iku gampang lan nyenengake!

Informasi luwih lengkap - Kerajinan kanggo bocah: Ciuman mabur

Foto - Snsk24

Sumber - Snsk24


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   leiza ngandika

    Apike manualidaes, pancen menarik kanggo nemokake jumlah perkara sing bisa ditindakake kanthi bathi