Gel tangan dihiasi motif Halloween

Sabun Tangan Halloween

Kita duwe pasangan iki gel super nyenengake lan karo a tema Halloween sing bakal sampeyan tresnani. Kabeh kulawarga, utamane bocah-bocah, bisa ngumbah tangan nganggo sabun tangan sing kebak kewan omo medeni. Kita seneng karo ide iki amarga asli lan nyenengake, lan bocah-bocah uga bisa melu kanthi nyelehake kewan ing jero botol. Dheweke bakal seneng ngumbah tangan!

Yen sampeyan seneng dekorasi omah karo motif medeni, nanging nyenengake, kita duwe dhaftar iki kompilasi kanggo Halloween lan aja kantun rincian:

Bungkus permen lan coklat kanggo Halloween
Artikel sing gegandhengan:
Cara mbungkus permen kanggo Halloween, bagean 2
Kerajinan Halloween karo bocah-bocah
Artikel sing gegandhengan:
Kerajinan kanggo bocah-bocah ing sasi Halloween
dekorasi ing halloween
Artikel sing gegandhengan:
Kerajinan kanggo dekorasi omah kita ing Halloween
Artikel sing gegandhengan:
15 Kerajinan Halloween kanggo Bocah-bocah
kertu bingkisan halloween
Artikel sing gegandhengan:
3 kertu beda kanggo menehi adoh ing Halloween

Bahan sing digunakake kanggo gel tangan:

  • 2 botol gel tangan, kanthi warna transparan utawa warna sing entheng.
  • Plastik cilik utawa karet kalajengking, laba-laba utawa cacing.
  • Busur hiasan oranye.

Sampeyan bisa ndeleng langkah manual iki langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah pisanan:

Kita mbusak stiker saka botol gel. Yen ana jejak lem sing ditinggalake, kita bisa mbusak nganggo kain utawa katun sing direndhem karo alkohol.

Sabun Tangan Halloween

Langkah kapindho:

Kita mbusak dispenser. Kita miwiti ngenalake kewan omo liwat cangkeme botol gel. Kanggo push mau mudhun kita bisa nggunakake tabung dispenser. Kajaba iku, kita bisa reposition ing antarane kabeh gel supaya padha uga nyebar.

Sabun Tangan Halloween

Langkah katelu:

Kita sijine dispenser lan meneng. Kita ngethok potongan pita hiasan lan diikat ing gulu botol. We nggawe busur ayu.

Sabun Tangan Halloween


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.