Jam karo majalah pariwara, daur ulang kertas

Jam nganggo majalah

Sapa sing ora duwe jam ing omah? Gadget iki mbantu kita tandhane wektu, Kadhangkala penting kanggo wong. Jam penting kanggo nuntun sampeyan nglakoni rutinitas urip, sanajan kadang sampeyan pengin mbuwang metu ing jendhela nalika tangi esuk.

Mula, dina iki dakwujudake kerajinan iki sing apik kanggo nggawe duweke dhewe jam dinding daur ulang lembaran majalah gaya lawas. Kanthi cara iki, kita luwih seneng nggunakake daur ulang kertas nalika ngurus lingkungan.

Bahan

  • 24 lembar majalah kanthi ukuran padha.
  • Mekanisme jam daya batere.
  • Pena utawa potlot.
  • Gunting.
  • Utas utawa jarum dawa.
  • Pita transparan.
  • Rong CD transparan.
  • Utas sulaman.
  • Kardus.

Proses

  1. Gulung kabeh lembar majalah kanggo mbentuk tabung kanthi ukuran sing padha. Kanggo iki, kita mbantu awake dhewe nganggo potlot utawa pulpen.
  2. Yen wis digawe kabeh tabung, kita bakal nindakake a lempitan, dadi isih ana 3/3, lan siji madhep karo liyane.
  3. Pass jarum nganggo benang menyang melu mung melu iku, lan iket simpul supaya wis diatasi.
  4. Kita kudu nindakake proses iki kabeh tabung kanggo mbentuk jam.
  5. Kita bakal nyelehake salah sawijine CD ing ndhuwur jam lan liyane saka mburi, cocog karo bolongan.
  6. Kita bakal ngethok a bunder karton diameteripun sami kaliyan CD lan kita bakal nemplek ing.
  7. Pungkasan, kita bakal mbukak karton kanggo nyelehake mekanisme jam.

Informasi luwih lengkap - Jam kukuk kain

Sumber - Kerajinan Bumi


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.