Jar Vintage karo gambar relief

Jar Vintage karo gambar relief

Sampeyan ora bisa mbayangno carane gampang ngowahi jar kaca iki dadi barang tuwa lan Vintage. Kita bakal nggawe gambar relief lan dicet nganggo bayangan tuwa ireng, perak lan tembaga. Butuh sawetara wektu kanggo nindakake, amarga wektu pangatusan, nanging worth carane ayu iku.

Bahan sing digunakake kanggo jar:

  • A jar kaca gedhe kanggo daur ulang.
  • Cat akrilik ireng.
  • Cat akrilik perak.
  • Cat akrilik putih.
  • Cat tembaga akrilik.
  • Piece saka spons.
  • Segelas banyu.
  • Sikat sikat.
  • Cithakan kanggo nggawe gambar.
  • tempel relief.

Sampeyan bisa ndeleng kerajinan iki kanthi langkah demi langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah pisanan:

Kita milih cithakan sing arep digunakake lan sijine ing ndhuwur jar kaca. Kanggo nyekel, kita bisa nggunakake selophane sithik.

Langkah kapindho:

Kanthi bantuan rerumput kita bakal pour tempel relief lan kita bakal pindhah menyang bolongan cithakan. Sawise kabeh gambar ditutupi, kita bakal garing nganti rong utawa telung jam.

Jar Vintage karo gambar relief

Langkah katelu:

Sawise garing, copot cithakan kasebut kanthi teliti, amarga bakal lengket banget nalika garing.

Jar Vintage karo gambar relief

Langkah kaping papat:

Kita miwiti kanthi nglukis jar kaca kanthi cat ireng. Kita bakal nglukis kanthi lengkap kanthi bantuan spons utawa sikat. Ayo garing nganti jas sabanjure.

Jar Vintage karo gambar relief

Langkah kaping lima:

Kanthi cat akrilik perak, kita nindakake perkara sing padha, kita nglukis botol kaca kanthi bantuan spons, nanging wektu iki kanthi sentuhan cilik, tanpa nutupi sisih ngisor sing dicet ireng. We supaya garing.

Jar Vintage karo gambar relief

Langkah Enem:

Kita njupuk cat akrilik putih cilik lan nglukis bagean gambar sing wis digawe kanthi relief. We supaya garing.

Jar Vintage karo gambar relief

Langkah kaping pitu:

We bali menyang menehi sawetara nutul karo karang lan lukisan ing bêsik Paint acrylic ireng. Sampeyan kudu menehi tampilan worn lan tuwa. We supaya garing.

Jar Vintage karo gambar relief

Langkah kaping wolu:

Kita mung kudu menehi tutul final lan lawas, nglamar cat tembaga-colored sethitik. Kita bakal mbantu awake dhewe nganggo sikat utawa spons. Ayo garing lan kita bakal duwe prau vintage kita siap.

Jar Vintage karo gambar relief


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.