Kaktus watu

Kaktus watu

Seneng-seneng nggawe kerajinan iki karo bocah-bocah ing sawijining awan. Bareng sampeyan bisa menyang golek watu banjur cet. Bakal dadi hobi sing nyenengake lan bisa uga didekorasi kanthi bentuk kaktus. Dheweke bakal dilebokake ing njero pot lempung supaya sudhut bisa didekorasi omah utawa kebon sampeyan. Sampeyan duwe video demonstrasi dadi ngerti cara nggawe langkah demi langkah. Ayo bungah!

Bahan sing wis digunakake kanggo kaktus:

  • Watu sedheng, gedhe lan cilik watu rata lan bunder.
  • Watu cilik banget kanggo ngisi kesenjangan.
  • Lemah sing cukup kanggo ngisi pot terracotta cilik.
  • Panci terracotta cilik.
  • Cat akrilik ijo.
  • Sikat sikat.
  • Pulpen marka putih. Yen gagal, tipex bisa digunakake.
  • Pena tandha ijo lan jambon. Gagal, cat akrilik bisa digunakake.

Sampeyan bisa ndeleng kerajinan iki kanthi langkah demi langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah pisanan:

We njupuk watu lan kita wisuh kanthi apik nganggo banyu sabun anget kanggo ngilangi residu. Kita ngeculake supaya garing. We Paint karo cat akrilik ijo ing sisih siji banjur garing. Kita ngecet maneh supaya ditutup nganggo lapisan dobel lan garing. Watu iki diuripake lan dicet ing sisih liyane. Kita garing lan rampung nganggo cat liyane lan isi kesenjangan sing isih ana.

Kaktus watu

Langkah kapindho:

Kita bakal nggambar garis lan gambar saka saben watu sing simulasi bentuk kaktus. Kita bakal bisa ngatasi tandha utawa tandha pucuk putih. Kita bakal nggawe titik, garis lan bentuk eri kanthi nggambar lintang cilik.

Langkah katelu:

cunt tandha ijo kita cet sawetara garis transversal gedhe lan liyane spidol jambon Kita nglukis sawetara kembang utawa bentuk sing nyenengake sing simulasi efek kaktus sing khas.

Langkah kaping papat:

We isi ing pot kembang bumi karo bumi. Ndhuwur kita papan watu kanthi urut, paling gedhe ing mburi lan paling cilik ing ngarep.

Langkah kaping lima:

Kita ngisi kesenjangan sing isih ana ing watu cilik saéngga ora ana ruang lan saéngga pot luwih hiasan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.