Kembang karet Eva

eva kembang karet busa

Sampeyan pengin kembang karet eva? Dina iki aku nggawa kembang aster eva utawa karet busa iki. Kembang wis dadi sumber sing penting banget kanggo dekorasi kerajinan kita.

Iki minangka sentuhan kabungahan lan warna kanggo pakaryan apa sing ditindakake ing marial iki nglengkapi akeh proyek liyane.

Aku menehi saran babagan ide kembang karet eva sing nyenengake supaya bisa digunakake gantungan kunci, hiasan headband, liontin utawa menehi sentuhan pungkasan kanggo proyek liyane sing sampeyan pikirake bakal entuk hadiah.

Bahan kanggo nggawe kembang karet eva

bahan eva kembang karet busa

  • Karet eva warna
  • Gunting
  • Lim
  • Aturan
  • Spidol abang lan ireng permanen
  • Eyeshadow utawa isin lan swab katun
  • Mripat seluler
Artikel sing gegandhengan:
Badut karet Eva kanggo dekorasi pesta bocah

Proses nggawe kembang karet eva

Kanthi pitulung saka panguwasa, Cut kabeh ngudani kanthi pangukuran sing dakaturake ing ngisor iki. Elinga yen sampeyan bisa milih warna sing paling disenengi kanggo proyek iki lan gabungake kaya sing dikarepake.

eva kembang karet busa

Tempel saka paling dhuwur nganti paling ngisor ngudani sing wis kita tliti kanthi tliti supaya selaras banget.

kembang karet eva kembang aster

tindakake padha kanthi ngudani sing isih ana.

tutorial nggawe kembang kembang aster eva foamy

Lemake strip menyang njero, wektu iki, saka paling cilik nganti paling gedhe lan bakal ana ing foto. Ati-ati supaya kabeh ujung bisa cocog lan cocog banget.

Daisy kembang kembang eva DIY

Apa sing padha karo kabeh potongan, ing pungkasan kita kudu duwe 6 struktur sing padha.

kembang karet eva kembang aster

Lem siji potongan liyane saka sisih, dadi karo kabeh. nalika tekan potongan pungkasan, Tancepake karo sing pertama supaya bisa nutup kembang kasebut.

kembang karet eva kembang aster

kembang karet eva kembang aster

Potong bunder lan godhong loro sing bakal mbantu kita ngrampungake kembang karet eva.

kembang karet eva kembang aster

Lem bunder ing tengah saka kembang lan godhong saka ngisor supaya padha kaya ing foto.

kembang karet eva kembang aster

Dekorasi pasuryan kembang.  Aku wis ngerjakake nganggo mripat loro, irung, bulu mata, isin lan esem, nanging sampeyan bisa nggawe desain sing paling disenengi.

kembang karet eva proses kembang aster

Kita wis ngrampungake karet animasi eva margarita. Piye carane? Sampeyan arep nggunakake apa? Aku tresna mau gantungan kunci, tas ransel utawa malah kanggo dekorasi sawetara kothak utawa kertu.

Yen sampeyan seneng kembang karet eva, Aku ngajak sampeyan ndeleng mawar iki, gampang banget lan apik banget.

mawar karet eva utawa busa

Ndeleng sampeyan ing tutorial sabanjure. Yen sampeyan nggawe kerajinan kasebut, aja lali ngirim foto liwat jejaring sosialku.

Artikel sing gegandhengan:
Bros perawat nganggo karet eva

Wis !!!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Marta ngandika

    Ayu !! ukuran apa sing isih ana pungkasane?

  2.   Malaekat ngandika

    Kelopak ora pas 😢