Kembang lilo utawa kembang kluster

Halo kabeh! Ing kerajinan saiki ayo ndelok carane nggawe kembang lilo utawa kembang kluster. Dheweke apik banget kanggo dekorasi ruangan apa wae ing vas sing apik, diiringi kembang utawa tanduran garing kayata kayu putih utawa lavender.

Apa sampeyan pengin ndeleng cara nggawe kembang kasebut?

Bahan sing bakal dibutuhake kanggo nggawe kembang lilo utawa kembang kluster.

  • Kertas krepe warna sing dikarepake kembang.
  • Kelet, pasangkan cabang sing ditemokake ing lapangan utawa sumpit.
  • Lem teken utawa lem kertas liyane.
  • Gunting.

Tangan kerajinan

  1. Kita ngethok selembar kertas krep. Ukuran sing cocog ditandhani kanthi dobel sing ana gulungan kertas crepe.

  1. Kita nyelehake teken ing pinggir kertas krep banjur gulung kabeh kertas kasebut.

  1. Kita kencengake gulung supaya tetep bentuk lan kita nyopot teken saka njero.
  2. Kita nyisihake sithik kertas, supaya kabeh isih digulung lan kita ngethok kanthi jarak udakara setengah sentimeter (Nindakake kanthi mripat, ora dadi masalah manawa ora ana ukuran sing padha persis ing kabeh potongan) Sing penting mung ngethok bagean sing digulung supaya kertas crepe tetep dadi siji.

  1. Kita nyelehake pucuk tongkat ing sisih kertas sing ora dipotong lan vKita gulung kanggo nggawe manawa tongkat lan gulung kertas udakara 8-9 cm saka mburi teken.

  1. Kita ngamanake gulungan nganggo lem lan kita cekap wektu kanggo mesthekake yen bisa nemplek sadurunge dipindhahake gulung kertas lan tinggalake ing cara sing paling disenengi. Sanajan sing becik yaiku aja ndemek akeh banget supaya ora ilang bentuk sing digulung.

Lan siyap! Kita wis siyap-siyap kembang lan dipasang padharan ing omah utawa diwenehi hadiah.

Muga-muga sampeyan semangat lan nindakake kerajinan iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)