Keong karton kanggo digawe karo bocah

Halo kabeh! Ing kerajinan saiki kita bakal nggawe keong karton sederhana sing sampurna kanggo digawe karo bocah cilik ing omah nalika awan panas.

Apa sampeyan pengin ndeleng cara nggawe keong iki?

Bahan sing dibutuhake kanggo nggawe keong kardus

  • Simpenan kertu rong warna. Siji kanggo sirah keong lan liyane kanggo cangkang. Sampeyan bisa milih warna sing paling disenengi. Sampeyan uga bisa nindakake kabeh kanthi warna sing padha yen sampeyan seneng.
  • Lem teken utawa lem kertas liyane.
  • Spidol ireng.

Tangan kerajinan

  1. Kita ngethok potongan karton kanthi warna sing dikarepake, jembaré pangukuran kasebut bakal dadi pedoman kanggo nglereni karton sing bakal digawe cangkang.
  2. Ing kasusku, aku pengin nggunakake rong kardus sing wis tak longgar lan mulane aku ngethok pirang-pirang karton warna kanggo cangkang kasebut, nanging sampeyan bisa langsung ngethok potongan siji tinimbang sawetara lan kudu lem kaya sing dakkarepake. Yaiku Potongan unik bakal 3-4 kali luwih dawa tinimbang potongan kepala. 

  1. Ing potongan sirah, kita bakal ngethok kaya loro antena ing sisih siji. Antena iki bakal dadi mripat keong.

  1. Kita melu 1/3 karton kanggo mbentuk endhas. Kita melu antena dadi setengah lan Kita mesem lan loro titik ireng cilik kanggo mripat. 

  1. Kita muter karton sing bakal nggawe cangkang kenceng. 

  1. Kita tetep mburi karton iki ing potongan karton liyane, wiwit nempel saka lempitan sing mbentuk endhas.

  1. Kita mbukak karton lan menehi bentuk sing disenengi sadurunge mbenakake nganggo lem. Sing penting yaiku bunder lan spiral ing tengah.

Lan siyap! Kita wis nggawe keong iki.

Muga-muga sampeyan semangat lan nindakake kerajinan iki.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.