15 Kerajinan Gampang Kanggo Bocah-bocah

Kerajinan gampang kanggo bocah

Gambar | Pixel

Apa bocah cilik bosen ing omah lan ora ngerti apa sing kudu ditindakake supaya seneng-seneng? Ing kiriman sabanjure sampeyan bakal nemokake 15 kerajinan gampang kanggo bocah sing digawe kanthi rame lan bisa seneng-seneng sajrone proses nggawe lan mengko, nalika ngrampungake kerajinan lan bisa main.

Kanggo nggawe kerajinan kasebut, sampeyan ora prelu tuku akeh bahan. Nyatane, yen sampeyan penggemar kerajinan, mesthine sampeyan duwe pirang-pirang kerajinan ing omah saka acara sadurunge, sanajan sampeyan uga bisa nggunakake bahan daur ulang supaya bisa digawe. Aja nganti lali!

Superhero gampang nganggo teken kerajinan lan kardus

Superhero nganggo Popsicle Stick

Antarane kerajinan tangan sing gampang kanggo bocah, sampeyan bisa nemokake iki sing gampang pahlawan super digawe nganggo teken lan karton. Bahan sing sampeyan butuhake yaiku tongkat popsicle, karton, lan spidol warna.

Sing apik babagan kerajinan iki yaiku sampeyan bisa nindakake sawetara menit banjur bocah-bocah bisa dolanan. Kajaba iku, bisa dipersonalisasi kanthi milih warna lan uga huruf pahlawan super kanthi wiwitan jeneng bocah, kayata.

Yen sampeyan pengin ngerti kepiye, aja ketinggalan kiriman kasebut pahlawan super digawe nganggo teken lan karton.

Teka-teki sing dirasakake kanggo bocah

Teka-teki sing dirasa

Salah sawijining game sing disenengi bocah supaya seneng-seneng yaiku teka-teki, wiwit sing cilik nganti sing paling kompleks. Teka-teki sing digawe nganggo kain kaya sing dirasakake cocog banget kanggo nggarap katrampilan motor lan indra, sing cocog kanggo bocah supaya bisa ngembangake katrampilan kognitif lan fisik.

Uga, bedhekan iki gampang digawe lan sampeyan bisa nggawe kabeh jinis tokoh sing bisa dekorasi. Sampeyan butuh kain sing dirasakake, benang sulaman, jarum kandel lan velcro perekat, antara liya.

Yen sampeyan pengin sinau cara nggawe langkah demi langkah, deleng kiriman kasebut Teka-teki sing dirasakake kanggo bocah.

Tandha gagang lawang nganggo pesen

Kerajinan tombol lawang

Iki minangka salah sawijining kerajinan sing gampang digunakake kanggo bocah sing bisa digunakake ing omah kayata karton warna, kertas krep, gunting, lem lan spidol.

Kanthi kabeh alat kasebut, sampeyan bisa nggawe iki tandha pesen gantung ing tombol kamar omah. Apa sampeyan pengin ngerti kepiye? Coba deleng tulisan kasebut Tandha gagang lawang nganggo pesen.

Ornamen reindeer Natal kanggo digawe karo bocah

Kertu Natal Reindeer

Saliyane dadi salah sawijining kerajinan sing gampang kanggo bocah, iki uga minangka salah sawijining kerajinan sing paling fleksibel amarga bisa digunakake ornamen wit natal utawa minangka kertu ucapan kanggo wong sing spesial sajrone tanggal kasebut.

Pancen gampang banget, sanajan kulawarga sing paling cilik bisa melu nyiapake. Kanggo nggawe, sampeyan mung butuh karton, potlot, spidol ireng, sawetara bal warna lan sawetara barang liyane sing bisa dideleng ing kiriman Ornamen reindeer Natal kanggo digawe karo bocah.

Daur ulang kerajinan kanggo Natal. Snowman

Kardus salju

Kerajinan liyane sing paling gampang kanggo bocah lan tema Natal sing bisa ditindakake yaiku karton salju.

Sampeyan mbutuhake gulungan kertas kosong, karet busa, bungkus, krasa, spidol, lan sawetara pasokan liyane. Asile apik banget, kanggo nghias ruangane bocah utawa digunakake minangka dolanan kanggo hiburan nalika sawetara.

Yen sampeyan pengin ndeleng kabeh langkah-langkah carane nindakake, aja nganti kantun kiriman kasebut  Daur Ulang Kerajinan kanggo Natal: Snowman. Mesthi bakal katon apik kanggo sampeyan!

Keong karton kanggo digawe karo bocah

Keong karton

Keong cilik iki minangka salah sawijining kerajinan bocah sing gampang banget. Pancen apik yen bocah cilik sinau nggawe kerajinan kanthi mandhiri lan seneng banget nggawe imajinasi.

Bahan utama kanggo nggawe keong iki yaiku karton. Mesthi sampeyan duwe akeh ing omah! Apa sampeyan pengin ndeleng kepiye carane bisa nindakake? Ing kirim Keong karton kanggo digawe karo bocah sampeyan bakal nemokake kabeh proses.

Piggy bank gampang daur ulang botol susu bubuk utawa sing padha

Bank piggy kanthi kapal

Saiki yen taun anyar diwiwiti dadi waktune sing tepat kanggo mulang bocah supaya ngirit bayarane supaya bisa tuku peretas lan dolanan sajrone setaun.

Cara sing nyenengake yaiku nggawe piggy bank karo botol susu bubuk bubuk. Iki minangka salah sawijining kerajinan sing gampang digunakake kanggo bocah sing butuh sawetara bahan: prau, wol cilik, alat pemotong lan silikon panas.

Yen sampeyan pengin ngerti proses pabrikan piggy bank iki, aja nganti lali Jenis bubuk susu daur ulang piggy gampang.

Wangun geometris kanggo cap, digawe nganggo gulung kertas toilet

Prangko nganggo gulung kertas

Apa sampeyan pengin nulungi bocah cilik kanggo dekorasi peralatan sekolah kanthi cara sing nyenengake lan asli? Banjur deleng tulisan kasebut Wangun geometris kanggo cap nganggo gulung kertas jamban amarga minangka salah sawijining kerajinan tangan sing gampang kanggo bocah-bocah sing bisa ditindakake kanthi cepet kanthi sawetara bahan sing ana ing omah. Sampeyan mung butuh spidol, sawetara karton kertas toilet lan sawetara notebook.

Kupu-kupu lan kupu-kupu kertas crepe

Kupu Kardus

Kerajinan liyane sing gampang digunakake kanggo bocah sing bisa digunakake nganggo karton, kertas crepe, spidol lan lem kupu-kupu karton lan kertas crepe super adhem. Ora butuh wektu suwe kanggo ngrampungake lan ora suwe sampeyan bakal duwe ornamen cilik kanggo dekorasi kamar bocah kasebut.

Kanggo ngerti carane nggawe, deleng kiriman kasebut Kupu-kupu lan kupu-kupu kertas crepe ing endi nerangake kanthi jelas langkah demi langkah.

Panci panata potlot bocah

Panci panata potlot

Bocah-bocah cenderung nglumpukake krayon, potlot lan spidol sing akeh kanggo cat yen pungkasane dheweke ngubengi omah. Supaya ora ilang lan duwe kabeh lukisan ing sak panggonan, coba coba iki pot organizer potlot anak.

Ing ngisor iki kalebu sawetara kerajinan tangan sing gampang nyenengake lan warna-warni. Kajaba iku, sampeyan bakal bisa daur ulang bahan sing wis ana ing omah tinimbang mbuwang.

Yen sampeyan pengin ngerti cara nggawe kerajinan iki, aja nganti lali pot organizer potlot anak.

Kantong kain kanggo wangi lemari

Tas kain mambu

Iki sachet kain kanggo wangi lemari Iki minangka kerajinan tangan sing gampang kanggo bocah-bocah, kajaba menehi wektu sing apik kanggo bocah cilik, uga bakal dadi freshener udara alami kanggo sandhangan, sing bakal nyegah sandhangan ora bisa ambu lan asor.

Werna-warni, praktis lan sampurna kanggo hadiah. Ing wayah sore sing padha, sampeyan bisa nggawe pirang-pirang kain, kembang garing lan inti lavender utawa kayu manis. Kanggo ngerti sisa bahan kanggo nggawe kerajinan iki, aku saranake sampeyan maca kiriman kasebut Kantong kain kanggo wangi lemari. Bakal seneng mbukak lemari!

Sandal dekorasi kanggo musim panas

Sepatu kain

Dekorasi sawetara sepatu olahraga putih kanthi spidol Iki minangka kerajinan tangan sing gampang banget kanggo bocah sing bisa sampeyan lakoni. Sampeyan bisa ngrewangi bocah cilik nggawe gambar desain sing sederhana. Sampeyan mung butuh sepasang sneaker lan loro spidol kain abang lan ijo.

Sampeyan bisa nggawe desain ceri utawa nggunakake imajinasi lan nglukis sing paling disenengi. Ing kirim Sandal dekorasi kanggo musim panas sampeyan bakal nemokake video kasebut kanggo nggawe kerajinan iki. Aja nganti lali!

Dolanan daur ulang: suling sulap

Kerajinan suling

Kadhangkala dolanan sing paling gampang yaiku dolanan sing paling disenengi bocah supaya seneng-seneng lan nyenengake. Kaya ngono ing Suling Sulap, salah sawijining kerajinan gampang kanggo bocah sing bisa ditindakake sajrone sawetara menit.

Kanggo nggawe dolanan iki, sampeyan bisa nggunakake bahan daur ulang sing ana ing omah kaya sawetara sedhot utawa sedotan kanggo nyedhot soda. Lan yen sampeyan ora duwe, sampeyan bisa nemokake ing supermarket.

Kajaba sedotan, sampeyan uga butuh tape utawa tape. Pilihan liyane yaiku lem, nanging yen sampeyan bisa milih kaset, dak saranake amarga bakal luwih apik, luwih gampang ditindakake lan malah luwih aman. Kaya sing sampeyan ngerteni, sampeyan mung butuh sawetara prekara!

Kucing penjaga potlot

kucing penjaga potlot

Yen sampeyan seneng daur ulang, kerajinan liyane gampang kanggo bocah sing bisa ditindakake yaiku kucing penjaga potlot nganggo kertas karton gulung sing ana ing omah. Kanggo liyane, sampeyan ora mbutuhake bahan liyane kajaba sawetara spidol, gunting, lem cilik lan mata kerajinan.

Yen sampeyan pengin ngerti cara nggawe kucing lucu iki kanthi langkah demi langkah, aja nganti lali Kucing penjaga potlot.

 Game Hoops

Set cincin

Este Set cincin Iki minangka kerajinan tangan sing gampang kanggo bocah sing bisa digawe kanthi bahan sing ana ing omah. Kertu karton, gulung kertas pawon, spidol lan lem bakal cukup kanggo nggawe game sing nyenengake iki supaya bisa main game ing njero omah utawa omah.

Apa sampeyan pengin ngerti cara nggawe cincin iki? Coba deleng tulisan kasebut Set cincin ing ngendi sampeyan bakal nemokake instruksi rinci.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.