15 kerajinan jerami sing nyenengake lan gampang

Gambar| Hans Braxmeier ing Pixabay

Sedotan minangka bahan sing serbaguna nalika nggawe kerajinan lan sampeyan bisa nemokake kanthi gampang ing supermarket apa wae. Dolanan, dekorasi omah, perlengkapan kantor… kemungkinan ora ana watese!

Yen nggawe kerajinan minangka passion gedhe, elinga iki 15 kerajinan jerami sing nyenengake lan gampang. Sampeyan bakal duwe wektu apik karo kabeh gagasan iki.

Pena nganggo sedotan plastik lan gulungan kertas toilet

Kerajinan nganggo bahan daur ulang

Sedotan plastik bisa menehi akeh dolanan nalika nindakake kerajinan. Contone, a wadhah potlot ngendi sampeyan bisa duwe kabeh pena lan spidol diatur.

Kajaba iku, kanthi kerajinan iki sampeyan bisa daur ulang bahan-bahan sing ana ing omah kayata karton gulungan kertas jamban sing bakal dadi dhasar wadah potlot. Bahan liyane sing dibutuhake yaiku sedotan plastik, gunting, lan lem putih.

Ing kirim Pena nganggo sedotan plastik lan gulungan kertas toilet Sampeyan bisa nemokake kabeh instruksi kanggo nggawe kerajinan. Iku banget prasaja lan ora bakal njupuk akeh wektu. Ora suwe sampeyan bakal bisa nuduhake wadhah pena warna-warni sing digawe dhewe ing meja sampeyan.

Pompom karo jerami hiasan

carane nggawe pom pom utawa bal nganggo sedotan

Yen sampeyan duwe sisa sedotan plastik saka kerajinan sadurunge, aja dibuwang! Sampeyan bisa entuk manfaat kanggo nggawe kerajinan liyane iki nganggo sedotan plastik: a pom pom hiasan kurang saka 10 menit.

Kaya sing dakkandhakake, bahan utama sing sampeyan butuhake yaiku sedotan, nanging uga gunting, dasi zip lan benang jahitan. Ing jiffy sampeyan bakal duwe hiasan banget atraktif sing bisa diselehake ing kabeh jinis prayaan kanggo menehi tutul saka werna.

Ing kirim Pompom karo jerami hiasan Sampeyan bakal nemokake langkah-langkah kanggo nggawe kerajinan iki. Iku gampang banget malah bocah-bocah bisa mbantu nggawe akeh pom pom.

Cara nggawe wit kurma saka gulung kertas lan sedotan

Yen sampeyan pengin menehi sentuhan asli lan nyenengake ing meja utawa rak ing omah, iki minangka salah sawijining kerajinan nganggo sedotan sing bisa narik kawigaten sampeyan: Wit palem kanthi gulungan kertas lan sedotan. Utamane kanthi owah-owahan musim yen sampeyan pengin menehi getaran sing luwih panas kanggo dekorasi ruangan.

Kanggo nggawe, sampeyan mung butuh bahan ing ngisor iki: karton gulungan kertas jamban, kain warna ijo, tape adesif, jerami coklat utawa oranye, silikon panas, mata obah lan spidol.

Langkah-langkah sing kudu ditindakake gampang banget. Sampeyan bakal nemokake ing kirim Cara nggawe wit kurma saka gulung kertas lan sedotan.

fly swatter kanggo muter

fly swatter straws

Iki minangka salah sawijining kerajinan sing paling lucu kanthi sedotan sing bisa digawe kanggo seneng-seneng ing dina udan utawa adhem nalika sampeyan ora pengin metu saka omah.

Bahan sing kudu sampeyan entuk yaiku: sedotan, karton rong potong, gunting, spidol warna lan lem utawa tape putih. Game kasebut kalebu ing ngisor iki: siji wong kudu nggawa mabur jerami kanggo ngliwati meja lan duwe wong liya nyoba nyekel karo fly swatter.

Ing kirim fly swatter kanggo muter sampeyan bakal bisa maca loro instruksi kanggo nggawe kerajinan lan instruksi kanggo muter.

Kothak labirin kanggo bocah

Si buscas kerajinan nganggo sedotan sing gampang kanggo bisa cepet panghibur anak kanggo sawetara wektu, aja kantun kothak mbingungake iki. Anak-anak bakal seneng nggawe lan dolanan!

Sampeyan dhewe bisa ngrancang labirin lan menehi sentuhan pribadi sampeyan. Sampeyan bakal duwe wektu apik! Nanging pisanan, bahan apa sing sampeyan butuhake? tujuane! Kothak kardus, gunting, bungkus sedotan warna-warni, botol lem putih, sawetara kelereng lan sawetara lintang-lintang warna-warna.

Yen sampeyan pengin ndeleng liyane saka pakaryan, ing kirim Kothak labirin kanggo bocah sampeyan duwe kabeh rincian.

Bug nalika mbukak

Ing ngisor iki minangka salah sawijining kerajinan jerami sing paling gampang lan lucu sing bisa digawe. Jenenge kewan omo ing roto lan kasusun saka nggawe sawetara serangga karton cilik karo sing mengko bisa lomba karo bocah-bocah cilik nggunakake jerami kanggo jotosan ing wong-wong mau karo pasukan lan njaluk kanggo pindhah.

Bahan sing dibutuhake kanggo nggawe game iki yaiku: sedotan, karton warna-warni, spidol lan gunting. ing kirim Bug nalika mbukak sampeyan bisa nemokake video tutorial carane nindakake lan Tur cilik saka game. Aja kantun!

Cara nggawe iwak karet eva kanggo akuarium bocah

Iwak warna-warni

Kanthi sawetara jerami prasaja sampeyan uga bisa nggawe sawetara Iwak warna-warni kelangan banget kanggo dekorasi kamar omah sampeyan, nggawe mural ing tembok utawa seluler. Uga, sampeyan bisa ngatur apa wae sing dikarepake!

Ing kirim Cara nggawe iwak karet eva kanggo akuarium bocah Sampeyan bisa sinau carane nggawe langkah demi langkah kanthi rinci. Minangka bahan sampeyan mung butuh: sedotan, karet busa berwarna, mata wiggly, tongkat kayu, gunting, lem, kompas, pukulan bentuk lan spidol permanen. Sing gampang!

kembang kertas

Kerajinan liyane kanthi sedotan sing bisa digawe kanggo menehi sentuhan warna ing omah sampeyan yaiku kembang kertas. Iku tansah apik kanggo duwe sawetara ing tangan kanggo dekorasi pesta ulang tahun, mengeti, prayaan kulawarga utawa jinis kesempatan liyane.

Kanthi sawetara jerami, sawetara kertas warna, gunting, karet busa lan sawetara barang cemlorot sampeyan bisa nggawe kembang kertas sing apik banget. ing kirim kembang kertas sampeyan bisa sinau kanggo nggawe sawetara gampang banget ing jiffy sing bakal katon banget cute ing sampeyan.

Cara dekorasi gelas kanggo pesta

Yen sampeyan arep nganakake pesta, mesthine iki minangka salah sawijining kerajinan sing bakal ditindakake kanthi maksimal. Iki minangka kerajinan karo jerami kanggo dekorasi pesta lan nggawe pribadhi kanggo tamu. Iku bakal rinci sing bakal padha tresna!

Kerajinan iki prasaja banget. Kanggo nggawe sampeyan kudu nggawe kaca tingal akeh sing pengin lan tindakake kabeh langkah ing seri. Jumlah bahan sing digunakake bakal beda-beda gumantung saka kaca tingal sing pengin digawe, nanging sampeyan kudu nggunakake warna balon sing cocog karo pesta sampeyan. Bahan liyane yaiku sedotan, gelas, kardus, prangko lan gunting, lan liya-liyane.

Yen sampeyan pengin ngerti carane iku rampung, njupuk dipikir ing kirim Cara dekorasi gelas kanggo pesta. Ing kana sampeyan bakal nemokake kabeh instruksi sing diterangake kanthi apik.

Dolanan Daur Ulang: Suling Sulap!

Kadhangkala sing paling gampang lan paling gampang ditindakake yaiku sing paling disenengi bocah-bocah. Mangkono kasus cilik iki suling digawe saka sedotan plastik. Padha didol ing kabeh supermarket supaya gampang banget kanggo nemokake.

Kanggo nggawe suling iki, sampeyan kudu njupuk sakepel gumantung saka ukuran sing dikarepake. Biasane, sampeyan bisa nggawe nggunakake papat nganti rolas jerami. Materi liyane sing sampeyan butuhake saliyane jerami uga ana tape cilik kanggo njaga kabeh.

Ing kirim Dolanan Daur Ulang: Suling Sulap! sampeyan bisa maca kabeh proses kanggo nggawe dolanan iki.

Sabun Gelembung, campuran sing sampurna

Sabun umpluk bocah

Dolanan liyane sing nyenengake sing bisa disiapake kanggo dina sing cerah yaiku gelembung sabun njupuk kauntungan saka sawetara jerami sing ana ing omah.

Bahan kasebut gampang banget dipikolehi (jerami, banyu, sabun, gliserin lan wadhah kanggo nyimpen campuran). Sawise cairan kanggo umpluk sinetron wis disiapake, bisa disimpen tanpa diowahi nganti pirang-pirang sasi supaya sampeyan bisa muter kanthi nggawe gelembung kapan wae. Yen sampeyan pengin ndeleng carane iku rampung, Aku nyaranake maca kirim Sabun Gelembung, campuran sing sampurna.

Straws mobile kanggo dekorasi omah karo bocah-bocah

Kanthi straws colored sampeyan uga bisa nyiyapake a mobile becik kanggo dekorasi omah. Ing sawetara menit sampeyan bakal duwe salah siji saka Kerajinan paling keren karo jerami.

Minangka bahan, sampeyan mung butuh sedotan, benang, gunting lan telung ranting. Ora ana maneh! Kanggo sinau kabeh langkah manufaktur, aja kantun kiriman kasebut Straws mobile kanggo dekorasi omah karo bocah-bocah ngendi sampeyan bakal nemokake kabeh instruksi rinci.

Kertu natal nganggo sedotan

Kertu natal

Saben taun menehi akeh kabungahan kanggo nampa kertu ucapan Natal kanggo dekorasi ruang tamu ing omah. Nanging, sampeyan pengin ngagetake wektu iki karo kertu sing digawe saka bahan daur ulang? Banjur kerajinan iki kanggo sampeyan!

Punika a Kertu Natal digawe karo jerami, jenis sing biasane kita kudu nyiyapake jus lan sorbet ing pawon. Sampeyan bisa ngrancang lan nggawe kertu kaya sing dikarepake, sanajan wektu iki aku nampilake desain wit Natal sing lucu.

Kanggo nggawe kertu Natal iki nganggo jerami, sampeyan butuh sedotan, karton kerajinan, lem, gunting, spidol putih, bintang kayu, pemotong lan karton putih. Sampeyan bisa ndeleng carane iku rampung ing kirim Kertu natal nganggo sedotan.

Laba-laba Halloween karo sedotan

angga karo jerami

Yen nalika preian teka sampeyan seneng tema omah utawa meja kantor, sampeyan bakal seneng kerajinan ing ngisor iki. Kanthi sawetara jerami lan bal polystyrene sampeyan bisa nyiyapake iki laba-laba lucu kanggo nalika Halloween teka.

Iku gampang banget kanggo nggawe, lan sampeyan ora kudu ngumpulake akeh bahan. Cukup bal polystyrene, sedotan, tusuk kayu, karet, cat ireng, kethokan busa EVA lan lem putih. Sampeyan bakal nemokake pandhuan kanggo nggawe ing kirim Laba-laba Halloween karo sedotan.

Boneka segawon utawa kewan liyane sing bakal digawe bocah

sedotan asu wayang

Kanggo nglampahi sore sing nyenengake karo bocah-bocah ing omah, luwih becik njupuk sedotan kanggo nyiyapake sing apik iki. wayang asu karo bocah-bocah bisa muter sawise sawetara wektu.

Apa sampeyan pengin ngerti carane nindakake? Sampeyan mung butuh sawetara gulungan kertas jamban, sedotan, senar utawa wol, mata kerajinan, lem, temperas lan sawetara perkara liyane sing bisa diwaca ing kiriman kasebut. wayang asu jejere instruksi. Aja kantun!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)