Sinau kerajinan kanggo musim panas, bagean 1

Hello everyone! Musim panas wis teka lan preian, mula kita bakal nggawe sawetara artikel sing ngusulake sinau kerajinan karo bocah-bocah saka omah, nglipur awake dhewe banjur gunakake sinau.

Apa sampeyan pengin ngerti apa kerajinan kasebut?

Sinau kerajinan nomer 1: niru gambar

A game niru wangun, sampeyan kudu tindakake arah sing panah menehi kita ing ngisor.

Sampeyan bisa ndeleng carane nggawe kerajinan iki kanthi ngetutake link langkah-langkah sing ditinggalake ing ngisor iki: Kerajinan belajar panah

Learning Craft 2: Understanding Division

Cara sing apik kanggo mangerteni divisi dhasar kanthi kerajinan. Yen sampeyan pengin ndeleng cara kerjane aja kantun link ing ngisor iki.

Sampeyan bisa ndeleng carane nggawe kerajinan iki kanthi ngetutake link langkah-langkah sing ditinggalake ing ngisor iki: Ngerteni pamisahan karo kerajinan

Sinau kerajinan nomer 3: sinau nyulam kanthi gampang

Kanthi iwak iki kita bisa sinau carane jahitan tenun lan malah menehi tandha pola sing bakal kita tindakake mengko.

Sampeyan bisa ndeleng carane nggawe kerajinan iki kanthi ngetutake link langkah-langkah sing ditinggalake ing ngisor iki: Sinau kanggo nenun nganggo iwak karton

Sinau kerajinan nomer 4: tangan kanggo sinau ngitung

Cara sing gampang kanggo sinau ngetung nganggo tangan, lan bocah cilik bisa nglipur sedhela karo kita.

Sampeyan bisa ndeleng carane nggawe kerajinan iki kanthi ngetutake link langkah-langkah sing ditinggalake ing ngisor iki: Tangan kanggo sinau ngitung, gampang lan praktis

Lan siap! Saiki kita bisa miwiti nindakake kerajinan kasebut sajrone cuaca sing apik, utamane ing jam sing paling panas sing pengin ana ing njero ruangan.

Muga-muga sampeyan semangat lan nindakake kerajinan kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.