Cara nggawe kerucut kerajinan kertas

Cara nggawe kerucut saka kertas kerajinan

Dina iki Kerajinan Tangan On, kita nuduhake ide sing asli, carane nggawe kerucut kerajinan kertas.

Bisa digunakake minangka bungkus hadiah utawa souvenir kanggo jinis acara apa wae.

Nalika nerangake kerajinan kertas, kita ngerti manawa kertas kerajinan sing paling dipilih.

Kaping pisanan gampang ditangani, amarga wis grammage dhuwur lan nomer loro, ide sing bisa muncul nganggo kertas kerajinan tanpa wates, saka bungkus kadho, tas souvenir.

Ing kesempatan iki, aku bakal nuduhake sampeyan carane nggawe kerucut nganggo kertas kerajinan dihiasi gandum.

Doily Yaiku coretan kertas cilik sing katon kaya renda, amarga dekoratif banget lan digunakake ing omah paesan pesta.

Kerucut sing dakwenehake saiki bisa dadi ide sing apik digunakake minangka souvenir pesta utawa 15 taun, amarga alus banget lan feminin.

Bahan kanggo nggawe kerucut kerajinan kertas:

  • Kulawarga
  • Kertas kerajinan dipotong bunder, ukurane padha karo renda sing dipilih
  • Pita
  • Gunting
  • Lim

bahan kanggo nggawe kerucut kerajinan kertas

Langkah-langkah kanggo nggawe kerucut kerajinan kertas:

Langkah 1:

Kita miwiti kanthi menehi bentuk kerucut kanggo kerajinan bunder kertas, kita ngaco mlebu meh diagonal, kaya sing dideleng ing gambar ing ngisor iki, kita kenek kanthi irungnya lem.

langkah 1 kerucut nganggo kertas kerajinan

Langkah 2:

Kita nindakake tata cara sing padha nganggo renda.

langkah 2 kerucut nganggo kertas kerajinan

Langkah 3:

Ing sisih jero renda, kita lem Strip tape.

langkah 3 kerucut nganggo kertas kerajinan

Langkah 4:

We njupuk kauntungan saka bolongan sing duwe rincian renda, kanggo ngliwati pucuk tape kasebut.

langkah 4 kerucut nganggo kertas kerajinan

Langkah 5:

We nyeleh a kerucut nang liyane, kaya sing dideleng ing gambar ing ngisor iki:

langkah 5 kerucut nganggo kertas kerajinan

Langkah 6:

Kita nutup kaset kanthi tetesan silikon kita bisa gawe gandhewa.

Ing kasus iki, aku mung nempel lan nindakake curlers cilik ing mburi kaset sing luwih gedhe.

langkah 6 kerucut nganggo kertas kerajinan

Kerucut bakal siyap.

Saiki dheweke bisa isi karo jinis perawatan, kayata almond utawa kenari sing ana coklat.

Kabeh gumantung karo jinis acara sing bakal digunakake.

para ulang tahun bocah, dheweke bisa ngganti kertas kerajinan kanggo kardus prangko lan isi karo permen lan confetti.

Kita bakal ketemu ing sabanjure!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.