Kodhok lucu karo ilat sing obah nalika ndamu

Kodhok lucu karo ilat sing obah nalika ndamu

Kodhok iki bakal nggawe sampeyan tresna, awit iku wis wangun banget lucu lan ilat super apik. Iki minangka kerajinan sing gampang banget sing ditindakake kanthi sawetara langkah sing gampang, ing ngendi kita mung butuh karton warna lan noisemaker. Napa kita kudu noisemaker? Potongan iki bakal dadi bagian dhasar kanggo bisa nggawe basa kasebut lan bocah-bocah bisa seneng-seneng, ndamu lan ndamu ... bakal dadi ide sing bakal disenengi!

Bahan sing digunakake kanggo kodhok:

  • Kardus ijo.
  • Kardus ireng.
  • Kardus putih.
  • Spidol ireng.
  • Spidol putih.
  • Spidol abang.
  • Matasuegras saka nada abang.
  • Gunting.
  • Pensil.
  • Kompas

Sampeyan bisa ndeleng kerajinan iki kanthi langkah demi langkah ing video ing ngisor iki:

Langkah pisanan:

Kita nggambar a bunder gedhe ing cardstock ijo. Bakal duwe diameter kira-kira 19 cm. Banjur kita Cut metu lan melu ing setengah.

Langkah kapindho:

Kita nggawe bunder kanggo mbentuk mripat. Kita nggawe karo kompas loro werna ijo kanthi diameter kira-kira 5 cm. Banjur kita nutup kompas sethithik lan nggawe rong bunderan liyane ing karton putih.

Langkah katelu:

Kita nutup kompas luwih sethithik lan nggawe rong bunderan ireng. We Cut metu kabeh bunderan. Kita nempelake kabeh nganggo silikon panas lan nggawe bentuk mata sing apik. Pisanan bunder ireng ijo, banjur putih lan pungkasanipun ireng.

Langkah kaping papat:

Ing karton ijo kita tarik freehand salah siji sikil kodhok. We Cut metu. We njupuk wentis Cut lan digunakake minangka cithakan kanggo nggawe wentis witjaksono liyane, kita uga bakal Cut. Kita bakal nempelake ing ngisor kodhok.

 

Langkah kaping lima:

Kanthi spidol putih kita nggambar bunderan mripat. Kanthi tandha abang kita nggambar bunderan oval ing pipi. Kanthi panandha ireng, kita nggambar rong bukaan ing ngendi kodhok kasebut ambegan.

Kodhok lucu karo ilat sing obah nalika ndamu

Langkah Enem:

Kita sijine noisemaker ing struktur, ngendi bakal kita wis nggawe bolongan, lan ilat kita metu saka pasuryan kodhok. Kanthi silikon, kita nutupi rong bagean pasuryan sing wis dilipat. Kerajinan iki minangka dolanan, ing ngendi bocah-bocah bakal nyebul swara lan ilat bisa maju-mundur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.