Kothak sing dihiasi manik-manik berlian imitasi utawa kaca

kothak

Kepiye sampeyan miwiti taun iki? Apa sampeyan wis duwe akeh Proyek DIY siyap kanggo 2015 iki? Kaya biasane, wiwit kerajinan ON Kita bakal ngancani sampeyan ing DIY kanthi menehi tutorial anyar.

Ing tutorial dina iki kita bakal bisa nganggo manik-manik berlian imitasi utawa kristal lan dekorasi a kothak cilik sing bisa digunakake kanggo nyimpen apa sing dikarepake utawa entuk hadiah.

Bahan

  1. Kothak cilik
  2. Manik-manik berlian imitasi utawa kristal
  3. Lem putih
  4. Sikat
  5. Tweezers

Proses

kothak1

Kita bakal milih siji karton utawa kothak kayu kanggo nggawe kerajinan iki lan sawetara manik-manik kristal utawa berlian imitasi miturut kekarepan kita. Ing kasus iki, kita wis milih kothak pirus cahya lan berlian imitasi ungu.

Kita bakal aplikasi nganggo sikat lem putih ing area sing arep dihias. Kita wis milih ngisi kabeh permukaan kothak sing bisa dideleng ing foto.

Kanthi pinset kita bakal nyelehake berlian imitasi siji ing kothak. Sawise rampung, kita bakal ngeculake lan yen kita yakin prelu, kita bisa ndandani permukaan kanthi masang lapisan enamel semprotan kaca warna matt.

Nganti DIY sabanjure!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.