Kothak Ferrero rocher dihiasi kanggo Dina Valentine

Kothak r Ferher kanthi pita washi

Dina Valentine wis cedhak lan kabeh penyayang mesthi golek cara nggawe hadiah khusus lan unik kanggo pasangane. Dadi, wiwit kerajinan yaiku Kita bakal menehi sampeyan ide ing wulan iki kanggo liburan para penyayang.

Iki tanggal banget khusus kanggo penyayang Lan, sanajan jagad dagang bisa ngapusi kita kanthi adol, aku kalebu salah sawijine wong sing luwih seneng hadiah manual amarga barang sing digawe karo tangan sampeyan dhewe lan sing paling penting.

Bahan

  • tape washi kanthi motif jantung.
  • Kothak Ferrero rocher.

Proses

Kanggo kerajinan iki kita mung kudu wewatesan karo pita washi garis sing dikarepake. Kanggo nuduhake sisih njero, aku mung wis njabarake 3 bagean kothak. Sing pertama yaiku garis pambuka tutup, kanthi tliti kanthi tliti.

Mengko, saka kothak sing padha aku uga duwe negesake ndhuwur. Ing kasus iki, aku miwiti nyelehake tape washi saka mburi supaya tumpang tindih ora katon saka ngarep. Banjur, aku wis nindakake perkara sing padha ing sisih ngisor muter nganti mburi.

Kanthi cara iki, kita duwe kothak ferrero rocher sing dihias khusus Dina Valentine. Bisa digunakake kanggo ngenteni hadiah, coklat, teddy cilik, sawetara perhiasan, lsp. Aku pasrah karo pilihan sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.