Kothak perhiasan sing gampang digawe nganggo bahan daur ulang

Perhiasan kanthi bahan sing bisa didaur ulang

El donya daur ulang minangka gerakan sing penting sing kudu kita lakoni nganti suwe. Nggunakake maneh iku penting banget kanggo kabeh wong, amarga njupuk saben obyek kanthi imajinasi minangka hadiah supaya lingkungan bisa pulih lan ora terus rusak amarga kita.

La bayangan Sampeyan kabeh duwe kekuwatan, mula sampeyan kudu ngupayakake, lan mikirake apa sing bisa digunakake obyek sadurunge dibuwang.

Mula dina iki aku kepengin nggawa sampeyan kothak perhiasan digawe saka bahan sing wis ora digunakake maneh, kanggo menehi idea babagan regane daur ulang lan sepira manfaate obyek kasebut.

Perhiasan kanthi bahan sing bisa didaur ulang

cunt bahan dadi gampang kayata sawetara gantungan sandhangan utawa lukisan sing rusak, corks botol, cetakan plester utawa cermin lawas. Malah peralatan dapur sing wis lawas lan wis ora ana, mung nganggo siji lukisan, wis siyap digunakake maneh.

Perhiasan kanthi bahan sing bisa didaur ulang

Kanthi cara iki kita bakal duwe kabeh anting-anting, gelang lan cincin. Ngaso ing anyar tukang perhiasan digawe dhewe.

Perhiasan kanthi bahan sing bisa didaur ulang

Informasi luwih lengkap - Kothak Perhiasan

Sumber - Nggunakake maneh


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Otty saka Orellana ngandika

    Ide sing apik matur nuwun.