Kothak Perhiasan

Iki kothak perhiasan Cocog kanggo hadiah utawa nyimpen perhiasan ing panggonan sing bisa ditindakake lan gampang banget digawe.

dhadha perhiasan
Bahan:

-100 gr serpihan shellac dicampur karo 500 cc etil alkohol

-Kardus 80 nganti 20 cm, kandel 1mm

-Kardus 50 nganti 30 cm, kandel 3mm

-Prentah

-Cutter utawa gunting

-Ukuran semen

-Sikat

-Glue

-Tape nomer 320

-2 lembar kertas tisu biru

-Dekor miturut kekarepan sampeyan

Ngrampungake:

dhadha perhiasan

Langkah 1:

Kanthi karton sing kandel 3mm, rinci desain pangkalan nggunakake pengukuran lan potlot, banjur potong nganggo alat pemotong utawa gunting lan baleni proses kasebut kanthi tutup kothak (elinga ninggalake 6mm ekstra kanggo tutup sing ana gandhengane karo pangukuran saka basa)

Langkah 2:

Potong rong strip karton 1mm kanthi dipikir manawa dawane ukuran dodo lan ambane dawane.

Langkah 3:

Selehake strip pertama ing pangkal oval sing digawe sadurunge lan gabungake karo semen kontak ing ujung, saiki sampeyan kudu nyelehake strip kapindho ing sisih sing wis sampeyan lebokake.

Langkah 4:

Saiki sampeyan kudu ngethok 2 jalur sing luwih sempit kanggo pinggir tutup dodo, tumpang tindih tutup lan lebokake semen kontak.

Langkah 5:

Pasir lan segel rong potongan sing diasilake (tutup lan dodo) nganggo karet semprotan supaya luwih kaku.

Langkah 6:

Lebokake dhadha lan tutup nganggo kertas tisu biru lan pasang hiasan sing dikarepake.

Langkah 7:

Lebokake lapisan varnis matte ing dodo sing bakal ngiket karton lan kertas tisu kanthi cepet.

Foto: kerajinan tangan

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.